Първоначално публикуван от markan
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво ще првим тази седмица(16-17.декември)?
Свий
X
-
С ГЬОЛ без жипки съмнителна работа
-
Леле да не усрах работатаПървоначално публикуван от markanТи па пиши на лично БЕПървоначално публикуван от vladi333С ГЬОЛ без жипки съмнителна работаПървоначално публикуван от markanБаня БЕ ....с ГЬОЛ.

Вкарай си ти жипката у минералната водА.
Ще се реванширам с бира нещо в гьола...
Коментар
-
А приемате ли такива, които не са били на изпита ?Първоначално публикуван от markanА бе Соти пита що КЕ прайме тая неделя
Не е казал нищо за неделя-вечерта.
Та я да видиме има ли желаещи за поправителен или нЕма

Коментар
-
Как малък беПървоначално публикуван от V93Мани го! Хем е дребен, хем е лек, хем и лебедка си е турил отпред, та кога види зор - да се дръпне ...Първоначално публикуван от Yordan KolevАААААААААА
Нагъл ми се виждаш
Ще ти спретна едно трасе дето ще се узориш бая и ще е в твоя район 
120кг. без да закусвам съм.
Коментар
-
Що ли си мисля, че Маркан има предвид поправителен за този изпит:Първоначално публикуван от vladi333А приемате ли такива, които не са били на изпита ?Първоначално публикуван от markanА бе Соти пита що КЕ прайме тая неделя

Ние не сме неутрални!
Коментар
-
А бе за банята не знам ама за у гората добре дошЕл.Първоначално публикуван от vladi333А приемате ли такива, които не са били на изпита ?Първоначално публикуван от markanА бе Соти пита що КЕ прайме тая неделя

Коментар
-
Това пък не е никакъв проблем.Първоначално публикуван от Yordan KolevИ мезета, свински за предпочитанеПървоначално публикуван от vladi333Леле да не усрах работата
Ще се реванширам с бира нещо в гьола...
А тебе и без това имам да те черпя...
Коментар
-
За у гората с мойта кола направо трябва да ме засипете там да не се мъчиПървоначално публикуван от markanА бе за банята не знам ама за у гората добре дошЕл.Първоначално публикуван от vladi333А приемате ли такива, които не са били на изпита ?Първоначално публикуван от markanА бе Соти пита що КЕ прайме тая неделя

Коментар
-
Чавдаре нема да се плашиш.Най много тая дупка да СОБЕРЕ 3кубика дърва.ПУНИМЕ Я и си минал-ако слушаш де.Първоначално публикуван от V93Що ли си мисля, че Маркан има предвид поправителен за този изпит:Първоначално публикуван от vladi333А приемате ли такива, които не са били на изпита ?Първоначално публикуван от markanА бе Соти пита що КЕ прайме тая неделя

Иначе като минеме отатък Ке ти кажем че вече НЕМА ДА СИ ИГРАМ С ТЕБЕ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар