Абе никой ли не снима кога се заклещих между дърветата и копахме да не се обърне джипа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво ще првим тази седмица(16-17.декември)?
Свий
X
-
Уууууу..... Йори.Те за това КЕ си останеме 4-5жипки.Първоначално публикуван от Yordan KolevМани майтапа ама май това ще е верното решение ако тръгнеш след МарканПървоначално публикуван от vladi333За у гората с мойта кола направо трябва да ме засипете там да не се мъчи

Нема кой и дърва да носи за по-големите дупки.
Коментар
-
Кой да снима беПървоначално публикуван от Yordan KolevАбе никой ли не снима кога се заклещих между дърветата и копахме да не се обърне джипа.
Нали беше у дерилиум.Смееше ли некой да дойде до тебе ПА И ДА СНИМА ЧАК.
Коментар
-
Мани за сега ОТИ утре съм на Банско с онова зеленото камионче.Първоначално публикуван от Yordan KolevА бре Байо на колко ракий си, че аз шмръкнах и литър кола и сега нема заспиванеПървоначално публикуван от markanУууууу..... Йори.Те за това КЕ си останеме 4-5жипки.
Нема кой и дърва да носи за по-големите дупки.

Дай да мислим нещо за сега, че не ме свърта на едно место 
А и банята е затворила.....
А бе като се размислим ми се струва че все имам време до 3-4ч. сабаХлем.
Коментар
-
Да бе.Първоначално публикуван от Yordan KolevА па си води и по двама шерпиПървоначално публикуван от V93Мани го! Хем е дребен, хем е лек, хем и лебедка си е турил отпред, та кога види зор - да се дръпне ...

То малкия шерп остана с мене Удупката щото не можеше да я прескочи пеша.
Коментар
-
Джипа ми беше на страничен наклон поне 45 градуса. Едвам се държех вътре а Кики отзад ме маневрираше на въже защото се заклещвах между дървета а и предния мост вече не работеше. В това състояние Голди с кирка подкопаваше под предната гума за да не се обърна. И от този екшън нема снимки. Ще умра от яд.
Коментар
-
Освен да направиш още един дубъл ...Първоначално публикуван от Yordan KolevДжипа ми беше на страничен наклон поне 45 градуса. Едвам се държех вътре а Кики отзад ме маневрираше на въже защото се заклещвах между дървета а и предния мост вече не работеше. В това състояние Голди с кирка подкопаваше под предната гума за да не се обърна. И от този екшън нема снимки. Ще умра от яд.
Ще заредим камера и апарат.
Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 15,151 в 18:11 на Вчера.
Коментар