Първоначално публикуван от mastora

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Снимки от Неделя 03.12.2006

Свий

X
- 

Аз изрично обясних ,че началото на маршрута е през Люлин Планина и по специално през прохода на закъсващите Виетнамки. По добро описание на предстоящия преход ми се струва невъзможно.Първоначално публикуван от V93Има и по-друг вариант. Като ще се прави по-тежък маршрут, да се каже предварително и ясно на хората "Ще минем от еди-къде си. пътят е еди-какъв си. Ако нямата това, това и това - по-добре не тръгвайте, щото ще берете ядове." Пък всеки вече да си прави сметката до колко е подготвен той, джипката му и дали иска да мине оттам, откъдето ще мине групата.Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовХора, чудя се като знаете наште наклонности за тежки и силно приключенски походи защо подготовката ви е слаба.
Защо нямате въжета?
Защо нямате подходящи гуми?
Защо нямате дори ботуши.
Много ми е трудно с толкова различно подготвени превозни средства и екипажи. Другият вариант е нежна разходка по асфалт до хижата
( все до някоя) и хапване и пийване на корем.
Е, вярно, че това може да стане само в случай, че групата знае откъде ще мине ...
Другото е , че никой от дошлите официално не се обади за да потвърди идването си, за да се намери оптималният маршрут.LZ1VMH
Коментар
 - 

Калииисимо! Бравос... Страхотно приключение!
  Жалко, че бях по работа.

GPSът работи винаги с ел. захранване! Навигаторът с каквото има (бира, лимонада, мезе)!
GPSът не може да бута, когато затънеш! Навигаторът може!
Все още не е дошъл денят, когато навигаторът ще е пътник, а GPSът навигатор!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар