Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки от Неделя 03.12.2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mastora
    Ааа луд ли си.....коловози.....
    Аз съм чувал от местни, че някъде в планината имало кал,ама аз нищо такова не видях .
    По едно време обаче както си караме из люлин.... планината де.. , излезнахме на "Цариградско шосе" , а срещу нас се яви квартал "Свинарнико". Пред блока имаше една Варшава(закона не е установил това лека кола ли е или тежкотоварна).....та тръгнахме по шосето ииии...... "Стреля се без предупреждение" ....... оцеляхме само някои......

Е,те това си е за ''Блясъци''...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от V93
      Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
      Хора, чудя се като знаете наште наклонности за тежки и силно приключенски походи защо подготовката ви е слаба.
      Защо нямате въжета?
      Защо нямате подходящи гуми?
      Защо нямате дори ботуши.

Много ми е трудно с толкова различно подготвени превозни средства и екипажи. Другият вариант е нежна разходка по асфалт до хижата
      ( все до някоя) и хапване и пийване на корем.
      Има и по-друг вариант. Като ще се прави по-тежък маршрут, да се каже предварително и ясно на хората "Ще минем от еди-къде си. пътят е еди-какъв си. Ако нямата това, това и това - по-добре не тръгвайте, щото ще берете ядове." Пък всеки вече да си прави сметката до колко е подготвен той, джипката му и дали иска да мине оттам, откъдето ще мине групата.
      Е, вярно, че това може да стане само в случай, че групата знае откъде ще мине ...
      Аз изрично обясних ,че началото на маршрута е през Люлин Планина и по специално през прохода на закъсващите Виетнамки. По добро описание на предстоящия преход ми се струва невъзможно.
      Другото е , че никой от дошлите официално не се обади за да потвърди идването си, за да се намери оптималният маршрут.
      LZ1VMH

Коментар

Калииисимо! Бравос... Страхотно приключение! Жалко, че бях по работа.
        GPSът работи винаги с ел. захранване! Навигаторът с каквото има (бира, лимонада, мезе)!
        GPSът не може да бута, когато затънеш! Навигаторът може!
        Все още не е дошъл денят, когато навигаторът ще е пътник, а GPSът навигатор!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X