Обява

Свий
Няма добавени обяви.

изненадваща разходка 25.11.06

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Novice
    На мен това ми е почти единствения маршрут по който се калям. Горе долу посредата на вашия трак има отбивка по един път, който продължава да Нови Хан. Така маршрута става по-дълъг и много по-труден
    Не ти ли доскучава все по един и същи маршрут?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
      Не ти ли доскучава все по един и същи маршрут?
      Основно ми доскучава защото съм сам, но все нещо не мога да уцеля вашите разходки и научавам за тях като пуснете снимките. Иначе в този район има много пътища, които ги няма на Събин на картата, и има яко кал.....
      Nissan Patrol Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Novice
        но все нещо не мога да уцеля вашите разходки и научавам за тях като пуснете снимките. Иначе в този район има много пътища, които ги няма на Събин на картата, и има яко кал.....
        E, не си много прав. Да не кажа хич. Като погледнеш към петък в този подфорум е много вероятно да видиш информация за предстоящо излизане. Макар най-често да е без яснота за маршрут, продължителност и пълен състав на групата
        Ако искаш да се включиш, не мисля, че има някакъв проблем да ти се пуска и по едно ЛС.

А сам не е толкова интересно ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Малииии, Вие направо сте се разковали от каране и емоции. Супер направо!!
          NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
          Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X