Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изваждане на Хард закъсал джип над Железница.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изваждане на Хард закъсал джип над Железница.

Браво на Спасителният Отряд!
    Перфектна работа, Изваден "Джип", няма щети, всички Щастливи!
    А на мокро и страничен наклон, аз лично се Плаша Много и с право!
    И нещо друго ми е направило впечатление - по снимки не можеш да прецениш ситуацията - трябва да си там
    Пак Браво момчета!

Коментар

Снимките от последвалото мерене на ходове в сервиза на Голди, във връзка с дилемата "ресьори - пружини" тук:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/Ni...S/Hodowe/Publ/
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Следи от хлъзгане няма, но може да е пропаднал терена под лявото предно колело. На мен са ми пропадали задни леви на цистерна с гориво. Както си карах по тясното, насипано с чакъл пътче, задницата на камиона ми се свлече в канавката на 1 метър по-надолу и камиона застана на 45 градуса странично, потъвайки в тинята.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Колеги, този Джип не Слизаше ли от Купена в Събота сутринта?

А се връщах след него и въобще и не предположих че така добре подготвен всъдеход би закъсал там.

Иначе до хижата аз не успях да се кача но това в следващия репортаж че сега тръгвам за Ямбол.

Браво за отзивчивостта.
          Т5
          Crossrunner

Коментар

Аз съм с този джип и искам да изкажа страшна благодарност на всички, които взеха участие в акцията, на скоростното реагиране и добре подготвените участници. Вярно в събота сутринта слизах от Купена с джипката и нямах никакви грижи нито на слизане, нито на качване. След, което правихме някакви други разходки, дълго за обяснение и привечер бяхме тръгнали към заслон "Синята Стрела", но явно объркахме пътя или не знам, но мястото където закъсах стана за секунди това закъсване, левите ми гуми изведнъж пропаднаха към дерето и нататъка ситуацята беше ясна.
            Както и да е успяхме успешно да извадим джипката и всички са живи и здрави.
            Михаил Филипов 0887895169
            As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
            Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

Колега аз бях този с Ленд Круизера. Качвах се да взема доктора от хижата. успях да стигна само до морените, острите камъни ме отказаха. Явно си избрал някой кратък път щото на слизане не се видяхме. Радвамсе че всичко се размина, и съм впечатлен от отзивчивостта на колегите. Щастлив съм че съм част от това общество!!!
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
                Колега аз бях този с Ленд Круизера. Качвах се да взема доктора от хижата. успях да стигна само до морените, острите камъни ме отказаха. Явно си избрал някой кратък път щото на слизане не се видяхме. Радвамсе че всичко се размина, и съм впечатлен от отзивчивостта на колегите. Щастлив съм че съм част от това общество!!!
                Ами аз слязох по пътя където е минавал Камиона да зарежда хижата, а именно отстрани по тревата е минал той, където няма толкова камани и е много по-добър и за слизане и за качване, че на другите места доста се е изровило и доста камани са лъснали.
                Иначе ти видях джипа по-надолу спрян, в движение не видях с какви гуми си ама ми беше чудно как си го прежалил да го качиш до там.
                Поздрави.
                Михаил Филипов 0887895169
                As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
                Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

Гордея се че съм част от този форум!

Не бих си позволил да давам съвети отстрани -още повече от видяното "на снимки"!
                  Помня много екстрими които на снимка изглеждат "лесни" за преодоляване , но на място повечето се отказват!

Радвам се за успешно проведената операция - дано да не се случва но е различно когато знаеш че има подготвени хора!!!
                  0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Поздравления за спасителите!
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Адмирации за акцията. Изглежда перфектно изпълнена!
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X