Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка до БАТАШКИ СНЕЖНИК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Предложение за разходка до БАТАШКИ СНЕЖНИК

Според мен джиповете, които бяха най-добре подготвени и се справиха най- добре с изпитанията бяха двете Г класи на Shaka и Вальо, както и червеното Паджеро на Илия от Велинград. Тове е моето мнение.

Коментар

Браво на всички за хубавите снимки.Пак ще спретнем едно каране скоро.Само да уточним дата.И сняг няма да има толкова много.
      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
        Браво на всички за хубавите снимки.Пак ще спретнем едно каране скоро.Само да уточним дата.И сняг няма да има толкова много.
        Да вземете да дойдете този път към Пловдив ли

Коментар

ЧОЧО ПУСКАЙ ФИЛМА

Коментар

На Shaka джипа продължаваше да превзема наклоните

Паджерото не отстъпраше

други колеги пък си търсеха по кални занимания

не че в крайна сметка деренцето не беше превзето от всички

оказасе че излизането на асвалта също не е лека работа

не се размина и без взаимопомощ

всички изчакваха да се съберем след поредното деренце и ставаха хубави снимки на изпълзяващите джики

Антон много внимаваше да не си издраска боята и предопреди даже Дани да внимава защото той мина близко до неговия калник /Дани се върза /

цялата сесия може да видите тук - http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=533
            Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
            костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

• Първоначално публикуван от Stankata_Pirdop Преглед на мнение
              Вече има доста снимки от тази страхотна Офроуд сбирка,но реших и аз да кача малко.
              Станка, снимките са много хбави. Поздрави

Първоначално публикуван от Stankata_Pirdop Преглед на мнение
              Според мен джиповете, които бяха най-добре подготвени и се справиха най- добре с изпитанията бяха двете Г класи на Shaka и Вальо, както и червеното Паджеро на Илия от Велинград. Тове е моето мнение.
              Станка според теб, мойта джпка ще може ли да се справи с този маршрут, защото другия път мисля и аз да дайда?
              Последно редактирано от cveti; 08-04-09, 21:15.

Коментар

• Първоначално публикуван от cakebar Преглед на мнение
                Колега бая хляб трябва да изядеш докато почнеш да караш като колегите с Pajeroto особено сивото ,щчупил е няколка такива
                Колега зареждам фурната и ще хапна хляба с удоволствие, дано има ефект както казваш.

Първоначално публикуван от Stankata_Pirdop Преглед на мнение
                Мисля,че забрави синята TOYOTA
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от cveti; 08-04-09, 21:14.

Коментар

Според мен колегата kalasha може да извади хляба от фурната и да го сподели с нас, защото момчето добре се справи с трасето като се има предвид ,че караше без гуми и с пълна джипка хора !!!!На мен лично ми се наложи да му помогна на абсолютно равно място до хижата, а като видях как премина някой участаци от трасето направо БРАВО !!!!!Който желае може да разгледа снимките има го сниман !!!!Човека има хъс това е най- важно !!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнение
                    Според мен колегата kalasha може да извади хляба от фурната и да го сподели с нас, защото момчето добре се справи с трасето като се има предвид ,че караше без гуми и с пълна джипка хора !!!!На мен лично ми се наложи да му помогна на абсолютно равно място до хижата, а като видях как премина някой участаци от трасето направо БРАВО !!!!!Който желае може да разгледа снимките има го сниман !!!!Човека има хъс това е най- важно !!!!!!
                    Всички сме почнали така,някои по рано някой сега.УСПЕХ на всички и още по хубави разходки.Важното е да не се отказваме много бързо,защото аз знам много такива"офролдаджий"От мойте приятели.Всички се представиха блестящо.Пак ще го заформим.ПОЗДРАВИаз лично започнах така
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Евгени turboto; 08-04-09, 22:29.
                    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнение
                      Благодаря колега, ще споделя хлеба , акъм него ще пребавя ракия и скара

Коментар

Първоначално публикуван от Shaka Преглед на мнение
                        Да вземете да дойдете този път към Пловдив ли
                        Там имате ли КАЛ.
                        sigpic

Коментар

Момчета, джипки и шофьори се мерят по състезания. Те са в друг раздел. Тука е раздела за разходки. Не се опитваите да сравнявате една кола с друга, нито един шофьр с друг на разходка. Надявам се да е било приятно на всички. Приятното прекарване е целта.
                          Всички затъват в тинята но никой не остана там.
                          Поздрави.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                            Благодаря колега, ще споделя хлеба , акъм него ще пребавя ракия и скара
                            Кога това?
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Важното е ,че всички присъстващи имаха желание за offroad това е по интерестно.И за напред ще се развиват по- добре.Всеки ходи с това ,което има.
                              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
                                Там имате ли КАЛ.
                                Имаме Евгени ето доказателство !!!!

Пловдивска каааалллл красива работа !!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X