Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка до БАТАШКИ СНЕЖНИК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за разходка до БАТАШКИ СНЕЖНИК

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
    Сава спокойно можеш да дойдеш с Нивата.Моя син ще си взима Савйча ще си карате заедно.Снимка на савича.Колеги не се вързвайте на шегата,това ни е механика на Джипките.
    Ей с този механик тръгвам спокойно на всякъде.

Коментар

ЗНАЧИ:Пловдивската група викам да се съберем в 7,00ч на бензиностанцията на Пещерско шосе и да тръгнем в 7,30ч.На цигов чарк ще бъдем около 8,30ч и там пием кафе и ще се разберем кой ще спи там кой не.По принцим мога да уговоря вилата на костандовската ловна дружинка.Тя е на два етажа.На първия етаж е камината и там има около 15 легла на два етажа но предупреждавам че първия етаж е за по-непретенциозните.Втория етаж е направен прилично и има бели чаршави.ПРИМЕРНО на първия етаж мъжете,на втория жените.Спането е 3лв на легло и по 2лв спонсорство за дружинката.Вечерта може да си направим як МОХАБЕТ там/Примерно/.Но това ще го решим като се качим горе в събота сутринта.Иначе за спане има много варианти горе в курорта.Вилата по принцип се намира в костандовския залив на язовира.

Коментар

За сега сме АЗ и КАRАТА_Z-2 джипки

Коментар

Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
          костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Дайте да конкретизираме бензиностанцията Не че няма да се виждаме отдалеч ... и някакъв телефон за контакт
            BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Дани аз съм със повече джипове,но никой няма да спи горе.Значи ние се събираме в 8.30 Велинград.Пием кафе и 10.00 сме горе.Със вас от Пловдив ще тръгне и Васето може би с още един джип.Със ХРАНАТА през деня как стой въпроса.Ядем съндвичи или спираме някъде и правим барбекю.Трябва да се оговорим предварително.
              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                Дайте да конкретизираме бензиностанцията Не че няма да се виждаме отдалеч ... и някакъв телефон за контакт
                На Пещерско шосе в кв.Хр.Смирненски има една бензиностанция на Лукойл от лявата страна в посока Пещера.Там се събираме в 7,00ч в събота.gsm 0886802180 Даниел

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
                  Дани аз съм със повече джипове,но никой няма да спи горе.Значи ние се събираме в 8.30 Велинград.Пием кафе и 10.00 сме горе.Със вас от Пловдив ще тръгне и Васето може би с още един джип.Със ХРАНАТА през деня как стой въпроса.Ядем съндвичи или спираме някъде и правим барбекю.Трябва да се оговорим предварително.
                  Защо не дойдете към 9,00ч горе на цигов чарк и там да пием кафе и през това време ще приказваме. А за яденето аз специално ще се подготвя за скара като спрем да почиваме.Иначе ако започнем тепърва да се събираме в 10,00ч на цигов чарк аз си мисля че ще стане късно

Коментар

В 9.00 сме горе.Ние да вземем мръвки тогава.
                    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Shaka Преглед на мнение
                      ЗНАЧИ:Пловдивската група викам да се съберем в 7,00ч на бензиностанцията на Пещерско шосе и да тръгнем в 7,30ч.На цигов чарк ще бъдем около 8,30ч и там пием кафе и ще се разберем кой ще спи там кой не.По принцим мога да уговоря вилата на костандовската ловна дружинка.Тя е на два етажа.На първия етаж е камината и там има около 15 легла на два етажа но предупреждавам че първия етаж е за по-непретенциозните.Втория етаж е направен прилично и има бели чаршави.ПРИМЕРНО на първия етаж мъжете,на втория жените.Спането е 3лв на легло и по 2лв спонсорство за дружинката.Вечерта може да си направим як МОХАБЕТ там/Примерно/.Но това ще го решим като се качим горе в събота сутринта.Иначе за спане има много варианти горе в курорта.Вилата по принцип се намира в костандовския залив на язовира.
                      И аз съм съгласен с предложението. Мисля , че идеята е да сме заедно вечерта, да се запознаем с тези, които не се познаваме, да си побАбрем...
                      Ние сме двама с една жипка
                      Последно редактирано от tna_bg; 31-03-09, 21:52. Причина: изпусната буква
                      [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

И аз ще дойда ,но не може ли да ви чакам някъде след Пазарджик,че ни е по близо?
                        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Дани, а мръвки за вечрта?
                          Всеки да носи или как?
                          [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                            И аз ще дойда ,но не може ли да ви чакам някъде след Пазарджик,че ни е по близо?
                            Ние ще минем вероятно през Пещера.Иначе трябва да се качиш до Велинград и оттам с турбото

Коментар

Ако колегата иска да се качи на Цигов чарк с Пловдивската група най - добре е да ни чака на изхода на Пещера посока Батак на бензиностанцията на Лукоил ,там няма как да не го видим или пък той нас!Ние минаваме -Пловдив-Ново село-Пещера-Батак-Циговчарк !

Ами Вие вземете мръвки ,винце ,ракийка,салатка ,щото и ние ЩЕ вземем.Та може ли да не си направим една скара по обяд !За вечерта аз съм твърдо да да се остане !Ще пием по ракийка, ще хапнем пържолка на камина ,ще се направи разбор на разходката и тн....провален мохабет засега нямаме и викам така да си остане !!!!!
                              Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                              костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Най добре ги чакай на Пещера в 7.45-8.00 и звани на Дани да ги чуеш точно къде са.0886802180 Това е неговия номер.Моя го има в профила.
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X