Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за разходка до БАТАШКИ СНЕЖНИК
Свий
X
-
До: Предложение за разходка до БАТАШКИ СНЕЖНИК
Наистина всичко беше 6+,ама да беше изкарал по един пропуск за военната зона...Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнениеСпецялни благодарности на ДАНИ за перфектната организация.
БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
Съби Радев А(-) 0895745706
Коментар
-
Кой ви кара да се качвате там, когато нямате работа?
В момента на Бесапарските възвишения /предпоследните 3 снимки/ цъфтят всичките тревички, не стига, че се изгарят поголовно през сухите месеци, а сега и вие сте се качили да ги мачкате!
След 2 седмици, когато прецъфтят и се съсухрят 60 джипки да прекарате през тях нищо им няма, но сега си е кощунство.
ПП Аз също се качих през западния склон на Бабата, но като видях какво съм направил с гумите, по пътя, по пътя и право на асфалта.Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Ние по пътя се качихме бе. И по пътя слязохме. За двете седмици обаче нещо не е така защото само там нямаше цветя. Май вече си ги бил прегазил?!Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Мисля, че две джипки /и собствениците естествено/ заслужават особено признание:
Едната: заводски Нисан Терано с поизтъркани гуми Ласа, с първо по - сериозно влизане в гората от страна на кола и задволанно устройство. Добър дебют! Нямам снимка но вие си го знаете.
Втората: Ще кача само снимка!BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар