Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка към вр.Мургаш

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка към вр.Мургаш

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
    Благодаря, по-нататък ще поработя върху някакво сайтче, та да е по-удобно...
    Да ти кажа честно време е.

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
      Няма проблем, остави телефон и ще ти звънна. Неделя съм там. Този път ще се заредя с нафта, за да не стане пак издънка. Аз проверих нагоре - нямаше да има усложнения да се качим, ако не беше проклетата нафта. Носихме си и лопати и кирки и всичко. Много ме е яд. Но всичко е за добро, дет се вика

Днес поработихме върху джипа, задната ос я вдигнахме с още 5см, че опираха колелата Нови, по-здрави вериги и още няколко доработки. Че след това ни чакат и седемте Рилски...
      Здравейте те седемте няма да мръднат, но вие трябва да почакате.(поне още месец да не кажа два)
      0898532785-КИКО

Коментар

личния- алберт. така ми е името- 0889397350. давам и служебния, защото обхвата тук е много лош - 0886990224. кажи ми час кога ще тръгнеш от площада от бухово, за да кажа на моя човек в колко часа да те чака. 100 метра преди върха има една много кофти преспа. не рискувай за сега да минаваш през нея.чао.

Коментар

Точен час не мога да кажа, но някъде около 10 ще е

Коментар

днес се качи нашия човек и видя, че джип е стигал до хижата пак с малко усилия накрая. обстановката постоянно се мени. ту вали сняг, ту го топи, ту замръзва. от хижата до върха може да имаш премеждия, че тази вечер май пак ще вали сняг, но за другата събота и неделя ще бъде стопен почти навсякъде. на връщане ако видиш нашия човек може да го вземеш някъде по пътя. според мен не рискувай при последната преспа при върха, на 10 метра под нас, винаги са ставали нежелани проблеми. чао за сега и успех. ще чакаме отзиви.

Коментар

Успех в катеренето, кажи ми моля те как се държи ФОРДА при катеренето спрямо Джипа. Има ли проблеми с лека задница и с какви гуми е?

Коментар

Първоначално публикуван от albert_elbi Преглед на мнение
                днес се качи нашия човек и видя, че джип е стигал до хижата пак с малко усилия накрая. обстановката постоянно се мени. ту вали сняг, ту го топи, ту замръзва. от хижата до върха може да имаш премеждия, че тази вечер май пак ще вали сняг, но за другата събота и неделя ще бъде стопен почти навсякъде. на връщане ако видиш нашия човек може да го вземеш някъде по пътя. според мен не рискувай при последната преспа при върха, на 10 метра под нас, винаги са ставали нежелани проблеми. чао за сега и успех. ще чакаме отзиви.
                То до хижата не е проблем. После става интересно.

Коментар

http://www.ruse-news.com/gallery/svi...road/8-3-2009/

Пак не стигнахме до върха. Захари е виновен!
                  Последно редактирано от tk3c-pyce; 09-03-09, 20:51.

Коментар

СВИЛЕНЕ В НАЧАЛОТО НА ТЕМАТА "ХАРД РАЗХОДКИ" ИМА ОБЯВА КАК СЕ КАЧВАТ СНИМКИ !!!
                    ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                    ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                    0896 846 246

Коментар

Да взема да дойда другия път и аз ли? Ще взема Захари при мен.

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                        СВИЛЕНЕ В НАЧАЛОТО НА ТЕМАТА "ХАРД РАЗХОДКИ" ИМА ОБЯВА КАК СЕ КАЧВАТ СНИМКИ !!!
                        Дори не съм фи преглеждал! Ще се хвана утре или вдругиден и ще ги кача по правилния начин

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                          Да взема да дойда другия път и аз ли? Ще взема Захари при мен.
                          Вземи си снегорин То като се сетя, ако не беше ти, надали щях и дотам да стигна. Гуми, лебедки, че и тунинг направихме. При Гената има всичко

Коментар

Пак не стигнахме до върха. Захари е виновен! [/quote]
                            Друг път ще ми благодариш ,че ти спасих живота..... Но трябва да Ти се признае ,че не се отказваш лесно ако зависеше от мен и до там нямаше да стигнем .
                            Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                            "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Приключение си беше ,горе някаде под върха попаднахме в нещо като снежна буря луда работа всичко е бяло все едно си потънал в казан с мляко само че можеш да дишаш получаваш пълна загуба на престава за време и пространство.Най-напечено стана когато изчезнаха и следите по които сме дошли.Все едно си попаднал в нищото. Абе не може да се опише с думи, трябва да се преживее.Мисля си, че във форума има хора, които по-подробно могат да разкажат подобни случки.
                              Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                              "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
                                Приключение си беше ,горе някаде под върха попаднахме в нещо като снежна буря луда работа всичко е бяло все едно си потънал в казан с мляко само че можеш да дишаш получаваш пълна загуба на престава за време и пространство.Най-напечено стана когато изчезнаха и следите по които сме дошли.Все едно си попаднал в нищото. Абе не може да се опише с думи, трябва да се преживее.Мисля си, че във форума има хора, които по-подробно могат да разкажат подобни случки.
                                Колеги,а каква е целта или просто ей така за кеф го правите и да ни запознавате с метеорологияните промени.
                                Правило първо"Уважение и респект към планината"
                                Второ"Планината не е жена с леко поведение и кой,когато си реши да ходи при нея"
                                Последно редактирано от the_trident; 10-03-09, 12:10.
                                ПАВКО
                                0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X