Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходка с тест на гуми SUPER SWAMPER "BOGGER" 18.01.09г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хард разходка с тест на гуми SUPER SWAMPER "BOGGER" 18.01.09г.

Ще се кача да прибера лопатата, ако днес някой горски тръгнал по следите на това стадо бизони не я е прибрал.
    Последно редактирано от zzlatev; 19-01-09, 20:36.

Коментар

Пичове, не знам защо толкова му се дразните на Голди?!? Човека продава Суперсуомпър и е качил такива гуми да ги видим реално какво могат. За мен това е ценно, защото ми писна да чета рекламни брошури и разни търговци да ми разправят врели-некипели. Друго си е да видиш на живо... Това са доста скъпи гуми и момчето е качило един коплект(около 4х600=2400лв), за да ни ги покаже и съответно този комплект вече не е нов( и струва доста по-малко). Сложил си е също от лебедките, които продава( Т-макс), а не кара с Уорн а да ми обяснява китайските колко са добри.... Вярно е, че Голди си има трески за дялане, но кой ли ги няма...
      Много бих се радвал, ако някой друг вносител (например Явор) организира разходка, на която да покаже на живо някоя стока, която продава. Да може да се види в "бойна" обстановка, да се пипне..
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
        Пичове, не знам защо толкова му се дразните на Голди?!? Човека продава Суперсуомпър и е качил такива гуми да ги видим реално какво могат. За мен това е ценно, защото ми писна да чета рекламни брошури и разни търговци да ми разправят врели-некипели. Друго си е да видиш на живо... Това са доста скъпи гуми и момчето е качило един коплект(около 4х600=2400лв), за да ни ги покаже и съответно този комплект вече не е нов( и струва доста по-малко). Сложил си е също от лебедките, които продава( Т-макс), а не кара с Уорн а да ми обяснява китайските колко са добри.... Вярно е, че Голди си има трески за дялане, но кой ли ги няма...
        Много бих се радвал, ако някой друг вносител (например Явор) организира разходка, на която да покаже на живо някоя стока, която продава. Да може да се види в "бойна" обстановка, да се пипне..
        Прав си.Друго си е на живо да видиш как е гумата...Съжаляваме че не дойдохме от Говедарци.Страхотно сте си изкарали както гледам и гумите са се представили много добре.Браво добра група...

Коментар

Между другото не зная замисляли ли сте, че той в крайна сметка с това си вади хляба?
          А тук има и доста хора които търсят точно съвет и напътствия и то компетентни.
          Не виждам нищо лошо в това някой търговец да рекламира стоката си.
          Всичко казано до тук може да е вярно, но аз знам, че може би точно Голди има опит с най много гуми и точно той може да бъде капацитета на форума по този немаловажен въпрос.
          Това само като в допълнение от казаното от Жоро.

А кой от нас е перфектен?
          Поздрави!
          VITARA, SAMURAI
          FIAT PANDA 4x4 CABRIO
          RENAULT ESPACE QUADRA
          ...и едно сивикче за града...

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
            Между другото не зная замисляли ли сте, че той в крайна сметка с това си вади хляба?
            А тук има и доста хора които търсят точно съвет и напътствия и то компетентни.
            Не виждам нищо лошо в това някой търговец да рекламира стоката си.
            Всичко казано до тук може да е вярно, но аз знам, че може би точно Голди има опит с най много гуми и точно той може да бъде капацитета на форума по този немаловажен въпрос.
            Това само като в допълнение от казаното от Жоро.

А кой от нас е перфектен?
            Поздрави!
            Така е прав си стига той да е обективен, а не нашето гардже си е най хубаво.

Коментар

Извинявам се за спама ама:айде бе М-р ВРОМОС чакам л.с. за оферта

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                Извинявам се за спама ама:айде бе М-р ВРОМОС чакам л.с. за оферта
                ........................
                Последно редактирано от Злой; 19-01-09, 20:06.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

............... Сложил си е също от лебедките, които продава( Т-макс), а не кара с Уорн а да ми обяснява китайските колко са добри....
                  Жоре само не разбрах T-max какви сасигурно ги правят на луната
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

...Много бих се радвал, ако някой друг вносител (например Явор) организира разходка, на която да покаже на живо някоя стока, която продава. Да може да се види в "бойна" обстановка, да се пипне..
                    Явор непрекъснато организира такива разходки. Доста са приятни и оборудването си работи нормално. А тая неприязън към "турските" или "китайските" стоки не мога да я разбера. Във всяка страна се правят и ефтини и качествени стоки.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Явор непрекъснато организира такива разходки. Доста са приятни и оборудването си работи нормално. А тая неприязън към "турските" или "китайските" стоки не мога да я разбера. Във всяка страна се правят и ефтини и качествени стоки.
                      Ами в щатите доста работи са китайски, пък хората си ги купуват.
                      Последно редактирано от zzlatev; 19-01-09, 20:38.

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                        Хаха ГОЛЯМОТО ХРАНЕНЕ 2009' кому са нужни скандали в темите за каране? та нали имаше някъде из форума раздел за целта
                        ПП. все така става след разходките с толкова големи групи напоследък..

КОЛЕГИ МОЛЯ НЕ СЪЗДАВАЙТЕ НЕГАТИВНИ ВПЕчАТЛЕНИЯ ЗА РАЗХОДКИТЕ чЕ ХОРАТА СЪВСЕМ щЕ СПРАТ ДА ГИ ОБЯВАВАТ... КАКТО МНОГО ВЕчЕ НАПРАВИХА...
                        +1
                        Ето и снимки
                        https://htftp.offroad-bulgaria.com/i...hodka%20Plana/
                        SUZUKI SAMURAI
                        http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Супер снимки Ицо!!!

И много ясно се вижда как си заминава номерът ми Хванал си точния момент!

горкият ми номер пада

хайде сега, кой ще гази у водата

Последно редактирано от Стоян Францов; 19-01-09, 21:12.

Коментар

Първоначално публикуван от icofresh Преглед на мнение
                            Страхотни снимки
                            Те т'ва е Баце...

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Не ме разбирайте погрешно. Аз съм с лебедка Вромос и с джек китайски от Явор. Но и двете неща съм ги виждал по деретата как работят преди да ги купя

Хънтър казвам, че Голди когато започна да продава Малатеста веднага си сложи на джипа Кайман. После махна Майлмаркера и си сложи Т-макс. Сега продава Суперсуомпър( или както е там транскрипцията) и слага и тества (демонстрира). Аз скоро няма да си купя Суперсуомпър по финансови причини, но и да си купя няма да е Богър, но въпросът е принципен. Какво толкова му се дразните, че е направил разходка да покаже гумите как се държат. На мен поне ми беше любопитно. За мен извода е, че: "кални" гуми се държат прилично в неотъпкан сняг, докато зимни гуми са пълна скръб в кал
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм с лебедка Вромос и с джек китайски от Явор. Но и двете неща съм ги виждал по деретата как работят преди да ги купя

Хънтър казвам, че Голди когато започна да продава Малатеста веднага си сложи на джипа Кайман. После махна Майлмаркера и си сложи Т-макс. Сега продава Суперсуомпър( или както е там транскрипцията) и слага и тества (демонстрира). Аз скоро няма да си купя Суперсуомпър по финансови причини, но и да си купя няма да е Богър, но въпросът е принципен. Какво толкова му се дразните, че е направил разходка да покаже гумите как се държат. На мен поне ми беше любопитно. За мен извода е, че: "кални" гуми се държат прилично в неотъпкан сняг, докато зимни гуми са пълна скръб в кал
                                Не съм бил на разходката и мнения и оценки не давам.Просто ми беше интересно разделянето на T-max от китайското производство,където всъщност се и произвеждат.А пък Суомпъра си е на цената на регенерат,така че какво ти пречи като дойде време за смяна да си вземеш?
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X