Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За 02,11,08г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За 02,11,08г.

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
    Румене при мен има едно место така че заповядай.
    Към Цветан:
    Ще е невъзможно да минеш без лебедка.
    Сега вече мисля че нещата са доста по-ясни.

Е лошо.Приятна разходка
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Разходка ще има. 10,30ч. се чакаме на Клисура.
      Още веднъж да кажа:
      Не на всякъде има възможност за помощ от друга кола.(то може но трябва да се излезе доста нагоре да се обърне и тогава като слезе да закачи с лебедката си колега.Тогава остава проблема как ще се върне на заден ход ).За това съм писал че лебедките са задължителни.
      Румене при мен има едно место така че заповядай.
      Към Цветан:
      Сега вече мисля че нещата са доста по-ясни.
      Та 10,30ч. на площада на с.Клисура.Мисля че Калиано и Голди ще обяснят по-разбираемо от мен какъв е терена и требе ли лебедка за качването на това дере.Нали го спускаха.
      Колегата Т.Т. също знае за какво става въпрос.

Мястото е тясно. Тип улей за бобслей. Силни наклони на места с остри камъни. Вероятноста от спукване на гуми е съвсем реална. Трябва да се носят компресори и репарационни материали. В подобни улей е трудно стигането до гумата. (от опит го казвам, тясно е). Така че смяната е почти невъзможна. Полуоските ще са силно натоварени.
      Блокажите са желателна екстра.
      Предишният път колегата r_vardarov демонстрира упоритост и показа движение в обратна посока на дерето. Невъзможни неща няма, но дерето е тип тежък хард с реални предпоставки за деструктуриране на техниката. Все пак Маркан е доказан в избирането и воденето на групи в тежки условия.
      LZ1VMH

Коментар

При мене ще има едно свободно място за човек решил, че може да навигира,тича, разпъва лебедка да рови с кирка и да сменя елементи по джип....
        Има малка вероятност и да пропусна мероприятието, по-независими от мен причини, но това ще го разбера по-късно.
        За сега мястото при мен е свободно. (Изключение правят непоканените, те си знаят)
        LZ1VMH

Коментар

и при мен има място.. - 9.00 тръгвам от София
          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Да Голди описа нещата съвсем ясно и изчерпателно Аз малко си мисля дали да не изберем някое дественно деренце, че това май леко сме го поотъпкали вече ) Шегувам се !!!

Коментар

Към Цветан:

А бе нещо много ме дразните в тая тема Току виж дойда просто ей така да го видя това деренце пък ако не става бием една задна и на обратно.Никого няма да ангажирам да ме дърпа Това да се знае от сега.
              Просто ми се кара с готини хора

Очаквайте включване ако не ме откажете някак си по друг начин

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                А бе нещо много ме дразните в тая тема Току виж дойда просто ей така да го видя това деренце пък ако не става бием една задна и на обратно.Никого няма да ангажирам да ме дърпа Това да се знае от сега.
                Просто ми се кара с готини хора

Очаквайте включване ако не ме откажете някак си по друг начин
                Нещо си нЕаме доверие а. Така не може да се каже-требе да се проба а. Добре дошъл.Както се казва:
                Човек може да го Утепаш ама не и да му трошиш хатъра.

Коментар

Нещо си нЕаме доверие а. Така не може да се каже-требе да се проба а. Добре дошъл.Както се казва:
                  Човек може да го Утепаш ама не и да му трошиш хатъра.

За немане на доверие силно казано.Са се чухме с Румен и той няма да смогне за 10:30 така ще ще го зачакам и сигурно ще ви пресрещне както каза преди ти.Довечера ще се доразберем кво ще правим.

Коментар

Значи,днес ходих с групата,като зрител,до началото на трудната част.Положението хич не е розово,още в началото се тръгна на лебедки.До началото на изкачването дерето се оказа доста кораво.Чух се с Цветан,каза че на горе са се издърпали на лебедка,само Маркан,и Васко.Останалите са се върна ли назад и търсят обходен път за да срещнат Маркан на билото.Надявам се да пуснат утре снимки ако всичко свърши благополучно.

Коментар

Тази разходка Маркан надскочи всички очаквания. Просто лебедките не спряха от началото до края. Много екшън и леки проблеми с някой марки автомобили. Накрая се чу, че мобилето щяло да бъде пълно с продаващи се силно тунинговани джипки.
                      Днешния ден се нагледах на критични стойки и аватари. Дано съм успял да хвана и някой в кадър.
                      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                        Тази разходка Маркан надскочи всички очаквания. Просто лебедките не спряха от началото до края. Много екшън и леки проблеми с някой марки автомобили. Накрая се чу, че мобилето щяло да бъде пълно с продаващи се силно тунинговани джипки.
                        Днешния ден се нагледах на критични стойки и аватари. Дано съм успял да хвана и някой в кадър.
                        Дано успееш и да пуснеш някой кадър

Коментар

Дано съм успял да хвана и някой в кадър.
                          Давай да ги видим
                          Последно редактирано от Yaro; 02-11-08, 21:26.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                            Тук вече не позна ще купуваме няма да продаваме

Коментар

Първоначално публикуван от gele_75 Преглед на мнение
                              Много ясно че ще купуваме.
                              SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
                              SUZUKI JIMNY 1.3 16V
                              JEEP WRANGLER 2.5
                              JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Първоначално публикуван от gele_75 Преглед на мнение

Няма проблем.... Продава се една редукторна уазка.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X