Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За 02,11,08г.
Свий
X
-
До: За 02,11,08г.
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеРазходка ще има. 10,30ч. се чакаме на Клисура.
Още веднъж да кажа:
Не на всякъде има възможност за помощ от друга кола.(то може но трябва да се излезе доста нагоре да се обърне и тогава като слезе да закачи с лебедката си колега.Тогава остава проблема как ще се върне на заден ход ).За това съм писал че лебедките са задължителни.
Румене при мен има едно место така че заповядай.
Към Цветан:
Ще е невъзможно да минеш без лебедка.
Сега вече мисля че нещата са доста по-ясни.
Та 10,30ч. на площада на с.Клисура.Мисля че Калиано и Голди ще обяснят по-разбираемо от мен какъв е терена и требе ли лебедка за качването на това дере.Нали го спускаха.
Колегата Т.Т. също знае за какво става въпрос.
Мястото е тясно. Тип улей за бобслей. Силни наклони на места с остри камъни. Вероятноста от спукване на гуми е съвсем реална. Трябва да се носят компресори и репарационни материали. В подобни улей е трудно стигането до гумата. (от опит го казвам, тясно е). Така че смяната е почти невъзможна. Полуоските ще са силно натоварени.
Блокажите са желателна екстра.
Предишният път колегата r_vardarov демонстрира упоритост и показа движение в обратна посока на дерето. Невъзможни неща няма, но дерето е тип тежък хард с реални предпоставки за деструктуриране на техниката. Все пак Маркан е доказан в избирането и воденето на групи в тежки условия.LZ1VMH
Коментар
-
При мене ще има едно свободно място за човек решил, че може да навигира,тича, разпъва лебедка да рови с кирка и да сменя елементи по джип....
Има малка вероятност и да пропусна мероприятието, по-независими от мен причини, но това ще го разбера по-късно.
За сега мястото при мен е свободно. (Изключение правят непоканените, те си знаят)LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеКъм Цветан:
Ще е невъзможно да минеш без лебедка.
А бе нещо много ме дразните в тая тема
Току виж дойда просто ей така да го видя това деренце пък ако не става бием една задна и на обратно.Никого няма да ангажирам да ме дърпа

Това да се знае от сега. 
Просто ми се кара с готини хора

Очаквайте включване ако не ме откажете някак си по друг начин
Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Нещо си нЕаме доверие а.Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеА бе нещо много ме дразните в тая тема
Току виж дойда просто ей така да го видя това деренце пък ако не става бием една задна и на обратно.Никого няма да ангажирам да ме дърпа

Това да се знае от сега. 
Просто ми се кара с готини хора

Очаквайте включване ако не ме откажете някак си по друг начин
Така не може да се каже-требе да се проба а.
Добре дошъл.Както се казва:
Човек може да го Утепаш ама не и да му трошиш хатъра.
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеНещо си нЕаме доверие а.
Така не може да се каже-требе да се проба а.
Добре дошъл.Както се казва:
Човек може да го Утепаш ама не и да му трошиш хатъра.
За немане на доверие силно казано.Са се чухме с Румен и той няма да смогне за 10:30 така ще ще го зачакам и сигурно ще ви пресрещне както каза преди ти.Довечера ще се доразберем кво ще правим.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Значи,днес ходих с групата,като зрител,до началото на трудната част.Положението хич не е розово,още в началото се тръгна на лебедки.До началото на изкачването дерето се оказа доста кораво.Чух се с Цветан,каза че на горе са се издърпали на лебедка,само Маркан,и Васко.Останалите са се върна ли назад и търсят обходен път за да срещнат Маркан на билото.Надявам се да пуснат утре снимки ако всичко свърши благополучно.
Коментар
-
Тази разходка Маркан надскочи всички очаквания. Просто лебедките не спряха от началото до края. Много екшън и леки проблеми с някой марки автомобили. Накрая се чу, че мобилето щяло да бъде пълно с продаващи се силно тунинговани джипки.
Днешния ден се нагледах на критични стойки и аватари. Дано съм успял да хвана и някой в кадър.LZ1VMH
Коментар
-
Дано успееш и да пуснеш някой кадърПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеТази разходка Маркан надскочи всички очаквания. Просто лебедките не спряха от началото до края. Много екшън и леки проблеми с някой марки автомобили. Накрая се чу, че мобилето щяло да бъде пълно с продаващи се силно тунинговани джипки.
Днешния ден се нагледах на критични стойки и аватари. Дано съм успял да хвана и някой в кадър.
Коментар
-
Тук вече не позна ще купуваме няма да продавамеПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеТази разходка Маркан надскочи всички очаквания. Просто лебедките не спряха от началото до края. Много екшън и леки проблеми с някой марки автомобили. Накрая се чу, че мобилето щяло да бъде пълно с продаващи се силно тунинговани джипки.
Днешния ден се нагледах на критични стойки и аватари. Дано съм успял да хвана и някой в кадър.
Коментар
-
Много ясно че ще купуваме.Първоначално публикуван от gele_75 Преглед на мнениеТук вече не позна ще купуваме няма да продаваме
SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
Първоначално публикуван от gele_75 Преглед на мнениеТук вече не позна ще купуваме няма да продаваме
Няма проблем.... Продава се една редукторна уазка.
LZ1VMH
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар