Първоначално публикуван от quadra

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

29.01.2006 Разходка към Плана

Свий

X
- 

Jeep-a ти няма ли куки за теглене

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
 - 

за закъсал не съм чувал, но ти лебедката сигурно не си я купи за красота /само/Първоначално публикуван от goldyТи да си чувал за закъсал JEEP, защото аз несъм.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/Jeep-a ти няма ли куки за теглене
  Затова и фабрично не ги поставят. Лошото е когато друг закъса и няма как  да го дръпнеш. 

предната разходка имаше 2-3 въжета...

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
 - 

Цялата работа е от психологията на американеца. Там в Щатите доста често се купува джип само защото е джип, без дори да си прави сметка човек да го кара офроад...Така че има изгъзици като модели само със задноПървоначално публикуван от Тедо /LJ73/за закъсал не съм чувал, но ти лебедката сигурно не си я купи за красота /само/Първоначално публикуван от goldyТи да си чувал за закъсал JEEP, защото аз несъм.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/Jeep-a ти няма ли куки за теглене
  Затова и фабрично не ги поставят. Лошото е когато друг закъса и няма как  да го дръпнеш. 

Просто защо му е на чиляка да плаща нещо, като няма да го ползва... 

По тази причина серийно с куки и защита на раздатката, резервоара и кормилните тяги излиза само модела Орвис... За Лимитед (какъвто е моя) или Ларедо това са точки от допълнителното оборудване... Тъпото е че са доста специфични детайли, а в Балкан Стар ще струват майка си и баща си... Затова търся чертежи за да си ги изработя сам.

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

извинявай много, но не се сещам за ЛЕКА кола без куки за теглене - не виждам каква е връзката с 4х2 и 4х4... Па да не говориме за "огромните пари", които струва една кука

а иначе, и в БГ поне 70% от джиповете никога не се ползват за "офроуд"... има хора, които дори не знаят какво се прави с малкото лостче...

Коментар
 - 

Ммм... да, ама красиво стойПървоначално публикуван от Тедо /LJ73/за закъсал не съм чувал, но ти лебедката сигурно не си я купи за красота /само/Първоначално публикуван от goldyТи да си чувал за закъсал JEEP, защото аз несъм.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/Jeep-a ти няма ли куки за теглене

. Пък за "въжетата"   ,  АБЕ голяма си порта. 

LZ1VMH
Коментар
 - 

goldy аз като накъсах едни въжета миналия път, на кой ги дължа сега, че ми е неудобно, ама тогава в калабалъка не се сетих да се разберем

Че си нося половин багажник с парчета, а на някой може да си му трябва цяло въже.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

Ще му купя въже. Ако не се видя аз скоро с него ще го предам по теб.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар