Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търсене на път към Чуйпетлово (22.01.2006)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Било е супер. Изглежда си точно като през.............зимата.
    Alex, ма верно си се позиционирал ,точно където показа на сателитната снимката

Е друг няма ли впечатления?
    B+

Коментар

Има има!Екстра си беше!Само да бяхме стигнали до Чуй петльово!
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел
        Има има!Екстра си беше!Само да бяхме стигнали до Чуй петльово!
        Като "има, има" къде са снимките, Филмчето и аз искам да се видя

Коментар

защо ми излизат около половината снимки, а след това само бели квадратчета?
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
            защо ми излизат около половината снимки, а след това само бели квадратчета?
            refresh му е майката (бавен е сървера или връзката.

Коментар

и с рифрийеш ни стаа...

май по-добре да ги разделиш в 2 поста...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Днес излизат всички .Вчера и на мен ми излизаха само до там, където самурая завива на ляво.
                B+

Коментар

Изключително гаден сняг за пътешествия с джип.Отдавна не се бях чуствал толкова прилепнал към майката земя. Подавам газ и поглеждам в огледалото невярващо. Гумите се въртят ,но резултата е едва забележим.Терена беше правен за тясна и висока гума ,която да може да се вреже в леда и да има поне малко насочване в подходяща та посока. Лично аз имах чувството ,че съм поне на две ракий. Всички ,който ме познават обаче знаят ,че не пия. Пил или не пил все едно пътя пред мен си беше наумил неговото . Като изключиме леко пийналия път , разходката беше приятна. Природата красива. Както винаги Alex успя да хване някой красиви моменти от околноста. А на въдицата тип "Mile Marker" Му се захванаха поне няколко джипа. Какво да правиш късмет . Хубаво че нямаше претенций за собственоста им, че току виш се върнал с няколко джипа в повече. В групата имаше един тунингован "Вранглер" ,доста повдигнат с гуми в размер 36/11,5/ . с негова помощ преодоляхме няколко дълбоки преспи. Хюндая на Тедо също се справи очудващо добре.Като общо групата като че ли беше под напрежение , на никой не му се рискуваше прекалено. Времето беше слънчево и тихо ,но предстоящата прогноза за Московски мраз витаеше в иначе смелата група. Накрая благодаря на всички ентусиасти за отделеното време и да ги подсетя че идва поредната неделя.
                  LZ1VMH

Коментар

Хора купих си лебедка, "Mile Marker" модел SE 12000, 4,8кс. 39кг. предавателно число 294:1. Сега вече се надявам съботно- неделните разходки да са изпълнени с още свобода. Благодаря за бързата доставка и любезно отношение на двамата братя Петрови.
                    LZ1VMH

Коментар

да-а-а, при вчерашните условия дърпането на окопан джип без лебедка се оказа невъзможно...
                      аз се опитах да дръпна черния вранглер /при това по леко нанадолнище/ и моментално се закопах... а тъпото е, че въжето остана опънато и не можех да се помръдна /иначе щях да излезна/...

Коментар

goldy,честито
                        B+

Коментар

Тедо
                          Черния вранглер си излезна сам с малко откопаване!А иначе ти затъна защото спорет мен беше слезнал малко надоло от ръба!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Тедо
                            Черния вранглер си излезна сам с малко откопаване!А иначе ти затъна защото спорет мен беше слезнал малко надоло от ръба!
                            НЕЩО СИ СЕ ЗАБЛУДИЛ... КОГАТО ДЪРПАХ ВРАНГЛЕРА СЕ ЗАКОПАХ... СЛЕД ТОВА АЛЕКС ПРОБВА ДА НИ ДРЪПНЕ ДВАМАТА И ТОГАВА МОЯ ДЖИП СЕ ПРЕМЕСТИ НАСТРАНИ...

А ВРАНГЛЕРА ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СЛЕД КАТО ОТКАЧИХМЕ ВЪЖЕТО М/У МЕН И НЕГО...

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                              Тедо
                              НЕЩО СИ СЕ ЗАБЛУДИЛ... КОГАТО ДЪРПАХ ВРАНГЛЕРА СЕ ЗАКОПАХ... СЛЕД ТОВА АЛЕКС ПРОБВА ДА НИ ДРЪПНЕ ДВАМАТА И ТОГАВА МОЯ ДЖИП СЕ ПРЕМЕСТИ НАСТРАНИ...

А ВРАНГЛЕРА ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СЛЕД КАТО ОТКАЧИХМЕ ВЪЖЕТО М/У МЕН И НЕГО...
                              Абе сложничко беше, имаше малко триъгълник, та Тедо наистина се премести надясно към склона, та трябваше да се пуска Полиспаст Нещото което ползвам за втори път (и първият го нямах та импровизирахме).
                              Важното е че си изкарахме добре, научихме още за видовете сняг , върнахме се всички при това май без щети, а и най-добрият ефект - goldy си купи лебедка - да му е честита (чувам че не си взел синтетика? ), сега ще е много по-лесно и весело.

Коментар

Синтетиката е следващата стъпка.Сега предстой монтаж на лебедката.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X