Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търсене на път към Чуйпетлово (22.01.2006)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търсене на път към Чуйпетлово (22.01.2006)

Абе хора, ще кажете ли най-накрая ще се кара ли утре или не???
    Аз мисля, че не е най важното на къде ще се кара а дали?
    VITARA, SAMURAI
    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
    RENAULT ESPACE QUADRA
    ...и едно сивикче за града...

Първоначално публикуван от goldy
    Аз ако знаех от къде точно - щеше да е лесно, ама утре нещо ми се разхожда, та ако искате може да го потърсим
    Не бягай по тъча а кажи утре ще водиш ли колоната.
    Мога да водя ако знам от къде, което не е случая, но бих дошъл да се разходим. Ако ходим по "моят" маршрут няма смисъл да идвам до твоят сервиз (аз идвам от другата страна на София), та какво ще кажете за 10ч. в началото на пешеходната пътека на Горнобански Път - Ц.Борис 3-ти посока Перник?
    П.С.
    Утре ще е СТРАШЕН ЛЕД и може би пътешествието ще е Кратко и опасно (тъй като не знаем какъв е пътя?) Така че кажете всъщност има ли мераклии въобще?

Коментар

Разликата в пътя до моя сервиз не е голяма.Предимството е че сме на собствена територия и винаги може да се разчита на предложените екстри и материална база.Предлагам срещата да бъде пред авто център" Голди" кв. горна баня в 10 ч. Тръгване в 10 и 15ч. От там краткия път към княжево . По нататък има карти ,има поставен маршрут от alex , който се и надявам и да води. Мене обикновенно ме слагат последен в редицата.Кой ли знае защо
      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj
        Абе хора, ще кажете ли най-накрая ще се кара ли утре или не???
        Аз мисля, че не е най важното на къде ще се кара а дали?
        Разбира се ,що се отнася до мен аз съм на линия . Срещата остава валидна.
        LZ1VMH

Коментар

Хайде сега последно да кажете къде и кога!
          VITARA, SAMURAI
          FIAT PANDA 4x4 CABRIO
          RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

не го знам този център, ще ви чакам 10:20 на Горнобански път посока Перник Ако няма да идвате - кажете за да не си изкарам младостта там

Коментар

Аз съм там. Значи 10.20 на кръстовището на цар Борис 3 и околовръстното в локалното посока Перник. Голди какво ще каже?
              VITARA, SAMURAI
              FIAT PANDA 4x4 CABRIO
              RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                не го знам този център, ще ви чакам 10:20 на Горнобански път посока Перник Ако няма да идвате - кажете за да не си изкарам младостта там
                Щом сме казали ще се наложи да ти опазими младоста. Между другото сервиза се намира на разклана между около`ръсното и Горна баня . Педесет метра в посока Г. Баня. В предната част има красиво островче с две бели брезички (Що зор беше докато ги опазя). Ще стоя там до 10 и 15 ч.
                LZ1VMH

Коментар

Не е точно локално защото нататък е Само за пешеходци, но навремето спирахме като се събирахме за летене

Коментар

Влади не зависи от мен!Човека който иска да кара ще каже дали да дойде или не!АКо ни няма до 10:10 значи не чакайте!Той кара като теб Вранглер!
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

За всеки случай телефона ми е 0888 472 226. А сега лека нощ
                      LZ1VMH

Коментар

Страхотна снимка. И аз искам такава. Дай ми адрес. Само да не е заразен с птичи вирус , че от високо лошо се пада , пък и Турция е близо знаеш ли щъкат бацили.
                        LZ1VMH

Коментар

http://earth.google.com/
                          Сваляш, инсталираш и ако имаш бърз интернет се наслаждаваш Безплатно (има и платена версия ама не знам какво повече дава?) на Майката Земя - бая "пътешествия" направих пред компютъра.
                          НО само големите градова имат по-подробни снимки, другото е много зле, ама "на харизан кон зъбите не се гледат" пък то без пари

Коментар

Колеги ,намерихте ли път от Рударци до Чуйпетлиово?/не че няма/.Няма отзиви ,няма коментари ,гледах днес сателитни снимки ,ама никъде не ви видях май да пълзите.
                            B+

Коментар

Как да не оишем пишем, а ти Изпусна
                              Почти (както винаги?) стигнахме до Чуипетлово по-малко от 2 километра ни оставаха до селото, НО Прави са чукчите които имали 17 думи за сняг - на нас ни се падна един от най-гадните не много но твърд и от долу лед или замръзнала земя - по-безпомощни "джипки" не бях виждал и все пак доста издрапахме!
                              Ето и "малко" снимки:
                              http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...%20Chuipetlovo
                              Така е по-лесно за бавни връзки и по-трудно за разглеждане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X