трогнат съм от оказаната чест
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ОФФ събиране в Пловдив
Свий
X
-
ЕЕЕЕ не че се хваля ама аз там дет ще стигна когато ще дойда ще трябва и вие с лебетките да дойдете, а се самнявам да можете
Неискам да ме тегли никой аз добре умея да преценявам каде мога да мина и каде не, все пак няма да атакувам ако знам, че няма да успея! Пък и разчитам на г класата тя ще ме вади
А за уточнение аз имам лебетка дет вдига целия пикап барабар с товара... аама много бавно се работи с нея..., но когато става дума за чест и достойнство ще седа в банкета 5 дена, но няма прося милостиня от никой който неиска да ми помогне дарум...
А сериозно ако говорим неисках да ви обидя, даже филма ми хареса! Радвам се когато гледам такива филми щото се случва рядко! Даже мисла, че трябва да се радвате, че ви оказах точно на вас честа! Аз заради г-класата де ама и вие намазахте! А коментарите който ви подразниха ги дадох, защото се поставих на мястото на тези в джиповете... супер гадно ми е на мене някой да ми маха отстрани и да ме прави на глупак се едно сам левичар, но щом шоферите им е необходимост и несе дразните няма проблеми!
Искрени извинения!
4ао и късмет и чакам следващия филмец
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
С Антон отдавна сме говорили да караме в Средна гора.Ще се радвам да го направим,аз тази седмица няма да мога.Десиславе,тук също има приятел с АТВ ние стягаме моторите за сезона покарваме по малко,но е още хладно.Цанко забравих да ти благодаря за хубавото филмче,но другия път,с ръцете в джобовете да не мръзнат
Коментар
-
Ех , Дини , с граматиката взе да се оправяш. Поздравления! Ама с другото ....
.
И все по рядко ще се радваш на такива филми , и по рядко ще се случва да ги гледаш. Защо ли
Не знам, как си ти със свободното време , но аз нямам много такова, а за свалянето и качването на филм се изисква доста. И е съвсем нормално да се изнервя от твоите тъпи коментари. И не само аз. Другия път, ако реша да кача нещо и имаме нужда от съвет, ще го упомена изрично. Като например: "Според вас добре ли се справихме; ...не стояхме ли много близо до въжето на лебедката; ..абе не стояхме ли малко кат кибици, а?
И тогава ще ти бъдем безкрайно благодарни да ни дадеш малко от твоите безценни съвети. Защото предполагам си мнооого мъдър, препатил, и си врял и кипял за всичко, що е 4X4.
И айде вече пусни и ти едно филмче от Враца , че да научим туй-онуй и ние.
Коментар
-
А така Цанко,няма да си трошим джипките за да ни лаят кучетата,то на едно куче колкото повече му говориш,то повече ще лае.Сега вече ще чакаме филми направени от специалисти с перфектна преценка за да се учим
Що се отнася до граматиката напредъка е явен, форума помага и в това отношение,повече писане и резултат ще има.Следващата крачка е като се пише да се мисли,така,че успех,ДИНИ
Коментар
-
Абе аз откога разправям че вие двамата трябва да се съберете да карате заедно ама нейсе...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не съм сигурен в годноста на моя дръглив кон. Искам да го поразтъпча в близост, до отстраняване на всички детски болестиПървоначално публикуван от Kaishinи аз тва щях да ти кажа, що не дойдете да потренираме на кариерата където ще е състезанието, мойта гори 40-5 газ и ще ми легне доста соленко да дойда, сметай кат хода на кариерата слагам 50 кинта газ, а е на 15-тина километра
Но ако решиш да доидеш си добре дошъл.
LZ1VMH
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар