Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФФ събиране в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

значи не ме карайте да е снимам сега не е за гледане наистина наполвина е обелена боята и е 2000000000 цвята. ВСИЧКИ КОИТО МОГАТ ДА ДОЙДАТ И ИСКАТ СА ДОБРЕ ДОШЛИ, може и след карането барбекю но е малко студено за навън, тази кариера е на около 20 км от Пловдив посока х.Здравец преди няколко години там е имало състезание организирано от Ковачев, аз ходих 2 пъти там и не можах да намеря мястото преди този път ще ни заведе TT-Raa който знае със сигурност къде се намира , ако имате и вие предложения давайте ги

Коментар

ти все пак снимай,колата трябва да има история
      B+

Коментар

ще дойдете ли в събота?

Коментар

Чудя се дали да не дойда и аз .
          LZ1VMH

Коментар

хаха Е баш 20км.не е ама около 10-12км.доста е здраво там които доиде няма да съжелява
            My RiDe Is My LiFe

Коментар

от центъра на Пловдив като тръгнеш само 10 е до марково до там е 20, колкото повече се съберем толкова по добре

Коментар

Зарко,антихриста вече е на село,та се чудя скакво да дойда,но сигурно щесъм на линия

Коментар

ее честита ти регистрация крайно време беше , ами който има избор като теб как няма да се чуди

Коментар

Антоне,добре дошъл във форума Ицо каза че ще дойде и той,само се чудя Цанко къде е,ще потърся и Пешо.

Коментар

сега се сетих Цанко отиде на курсове някви по СФ

Коментар

Ей кофти той Цанко отидели в СФ няма да се върне скоро но дано успее за къде без него
                        My RiDe Is My LiFe

Коментар

момчета забравихме да се уговорим в колко часа и къде ще се чакаме аз мисля към 10.00? за vokel една снимка слагам лошо е излезнал

Коментар

Добре в 10 какво ще кажете пред ресторанта на Марково на около стотина метра южно от спирката на центъра?

Коментар

аз не го знам знам само разширение има точно където трябва да завием за пътя за нагоре там е като площадче или ако искате в Пловдив някъде в 10 е добре

Коментар

Ако искате през Храбрино и Извор,оттам през гората,да не караме само по асфалт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X