Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард-красив уикенд в Централен Балкан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хард-красив уикенд в Централен Балкан

Страхотно пътешествие напълни ми се душата.
    Поздрави.
    Живот на колела.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Алексиев Преглед на мнение
      Чудесена разходка сте си спретнали. Стои ли още бетонобъркачката до пътя преди изкачването или са я взели за скраб?
      Наистина стана невероятна разходка,а за бетонобъркачката.....незнам каква и е съдбата,но когато минахме аз лично не видях такъв уред по пътя.Поздрави.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Браво колеги ,мога само да съжелявам че не бях там , но вие знаете причината.
        Поздрави.

Коментар

Страхотно!
          П.п. Така като ви слушам и гледам снимките.... има Байк Трасе http://www.shambhala-bikepark.com/bg/ (Руснаци са дали парите за построяването и поддържането) което се намира непосредствена близост под/до лифта. Та тия дупки и така като гледам виражи са от трасето Поне така мисля... И все пак сссссупер разходка!

Коментар

Молко фото и от мен :
            Прикачени файлове
            :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Здравейте.Браво за куража.А върхът на който сте се снимали мися,че му казват ГЕРДЕКА ,а заслона е ОРЛОВО ГНЕЗДО това е за информация. Поздрави.
              Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 01-06-08, 21:21.
              Цветан Петров
              "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
              0888865583

Коментар

Хехе местото на което сте видяли зор му викат (насран камък) и е имало падане на джипове доло...за смъртен случей незнам.С баща ми сме пробвали обратния маршрут от х.Дерменка за Сопот...но на върха след горичката(обратната посока)RAV4-ката взе да подскача на място

П.П днес минах по същия марштур Сопот-х.Дерменка но с ATV и пътя беше с големи коловози от последните дъждове

Коментар

Може ли да дадете трака на целия ви преход ако някои го е записал разбира се
                  Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                  Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

страхотно момчета ,
                    много хубава разходка,
                    аз ви срещтнах по беклемето като спускахте и се зачудих каде сте ходили
                    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Да за трака няма проблем.На две части е ,защото бяхме с преспиване и така реших,че ще ми е по-лесно.Поздрави.
                      П.П.Траковете не са обработени,но все ще свършат работа.
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/Lubashki777/СТ.ЗАГОРА ХИЖ.НЕЗАБРАВКА.gpx
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/Lubashki777/Х.Незабравка-х.Добрила-х.Дерменка-беклемето-Кърнаре-Ст.Загора.gpx
                      Последно редактирано от lubashki777; 15-06-08, 22:05.
                      NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                        страхотно момчета ,
                        много хубава разходка,
                        аз ви срещтнах по беклемето като спускахте и се зачудих каде сте ходили
                        Еее.....най-мразя да се размина с някой от форума и да не се запознаем,но.....понякога и така се случва.Нищо някой друг път.Поздрави.
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Така се случи, че първо четох и гледах прехода до х. Мазалат, а сега тази тема. Вече почвам да не'ам думи. Явно сте се засилили да превърнете старозагорската расотка в марков продукт - като самоковския картоф, смядовската луканка и сунгурларската ракия.

Ако ще е така, предупреждавайте по-отрано - да се събират мераклиите.

Поздрави!
                          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                            Така се случи, че първо четох и гледах прехода до х. Мазалат, а сега тази тема. Вече почвам да не'ам думи. Явно сте се засилили да превърнете старозагорската расотка в марков продукт - като самоковския картоф, смядовската луканка и сунгурларската ракия.

Ако ще е така, предупреждавайте по-отрано - да се събират мераклиите.

Поздрави!
                            .....за оповестяването няма проблеми,но много често /както последната расотка до вр. Мазалат/до последно заради лошото време не беше сигурно дали ще тръгнем.Но обещавам да публикувам всяко предложение от сега нататък.Поздрави.
                            NISSAN FOREVER

Коментар

Поздравления и от мен страхотни снимки сте направили! Този маршрут може ли да се кара и с мотори в смисъл има ли повече пътеки или само черни пътища?

Коментар

Ами не знам за пътеки.Освен пътя по който карахме на картата забелязах няколко моторджийски пътеки ,а също така и няколко основни пешеходни такива/а по тях дали може с мотор....незнам./.Другото по-важно е обаче че ако се минава само по пътя по който ние минахме макар че на моменти можеш преспокойно да цепиш напряко,това е авсолютно забранено.Все пак не забравяйте че маршрута минава през Национален парк Централен Балкан, и там където въобще е разрешено да се кара,то става само и единствено по пътищата.Поздрави.
                                П.П.За повече инфо отностно карането в Националните паркове вижте тук:
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34465
                                NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X