Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за 26.12.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за 26.12.2007

Прекарах си чудесно, за което благодаря на всички, и най-вече на GOLDY, че не ме закопа безнадеждно някъде. С новите гуми ферозата се справи екстра. Не се наложи да ме дърпат, но пък аз пуснах някой и друг колан. Вероятно и LSD-то отзад даде свойта дан. Поражения на пръв поглед нямам, като изключим драскането от разни клонаци, което си е съвсем в реда на нещата. Имах една доста интересна и куриозна случка със закантарване върху зарязан от горските пън, който изправих с предната си гума, а той, вече изправен успя да се намести баш на шасито при едната ми напречна планка, и буквално ме вдигна във въздуха на 2 гуми, което се надявам колегата Трол да е успял да документира

За съжаление нямам снимки. Сутринта бързайки да тръгна не си взех апарата. Ще разчитам на колегите да качат.

С нетърпение очаквам снимките, и евентуално филмчета.

За сега от мен толкоз - отивам да заемам любимата ми поза - хоризонталната.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

за жалост най-подготвения и опитен се оказа с най-кофти щета-счупено шофьорско стъкло/опасно/ а дано поне ченгетата не са го спрели за превишена скорост че май бяхме с около 25 над лимита .на първата 2 сузукита дърпат едно исузу но безуспешно-смятам че при силен едновременен тласък желаният ефект би се появил-все пак 8 гуми 2мотора и 2 маси но за жалост станцийте ми издъхнаха и нямаше комуникация тоест пълна еуфория-различни машини и пилоти къде повече къде по малко мотивирани а дори и притеснени.Една стръмна заледена ливада ни накара да обърнем за малко, понеже повечето машини не можаха да качат стръмния и край.А пък за да не падне в дерето самурая се наложи употребата на лебетка с полиспаст и дърво но поради липсата им тази работа свършиха колан и храсти както и няколко яки дръпвания през дръвчета коловози и камъчета а в тъмното се откроява ферозата с колела в въздуха тип ''на трупчета'' поздрави на всички! ако някои има път към чепеларе да се обажда- отивам да карам в тамошната кал с един два чепеларски джипа от утре до 3ти всеки е добре дошъл а до 6-7 човека мога и да подслоня
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от трол; 27-12-07, 09:41.
      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

а тази машина напряко на пътя съм убеден че с общи усилия с 3 джипа надолу +/или/евентуално с лебедка с полиспаст щяхме да я преместим-поне за опита но надали колегите щяха да се навият да местим кораби в полуноща и ще ни мразят после горските сигурно!ако има желаещи да направим една такава разходка без физическа помощ от голди! Ще си поиграем на копане подлагане и дърпане с полиспасти и тем подобни практически упражнения за трупане на опит за нас начинаещите!към 3ти 4 ти? ако има някой достатъчно луд или пловдивчанин да дойде до родопите - там има страхотни условия за спасяване с учебна цел- хотелчето ми е на 15-20 мин пеша от хард калта и яките дерета и по притеснителните няма да се страхуват от измръзване а и тракторчета има в селото за допълнително успокоение!/то май за нова тема ама предполагам че е вече късно../
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Поздравявам всички нови хард участници с хубавата разходка и с доброто представяне на всички.
          Приключението си заслужаваше. Групата се бори с невероятен хъс за собствената си оживяване и успя. Връщането ни беше в късните часове на денонощието. Друг въпрос е че идеята за деня беше друга.
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
            Поздравявам всички нови хард участници с хубавата разходка и с доброто представяне на всички.
            Приключението си заслужаваше. Групата се бори с невероятен хъс за собствената си оживяване и успя. Връщането ни беше в късните часове на денонощието. Друг въпрос е че идеята за деня беше друга.
            наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
              И какъв беше смисъла да се отваря нова тема???На оная какво и беше,нали заглавието включваше и 26-ти...
              Сега разбрах обаче и отговорих сам на въпроса си.
              Решихте че разходките не са достатъчно хард и пуснахте нова тема за истински хард.Вие така и Голди ще изплашите и никой няма да иска да се разхожда с вас.
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Е няма ли снимки
                sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                  Е няма ли снимки
                  . Хич не ме бива в разказите, иначе бих написал повече.

Другите колеги нещо се скатават, или пък не са снимали повече от това, което вече са качили.

Аз си забравих апарата
                  Последно редактирано от GOLDY-Владиан Христов; 27-12-07, 19:05. Причина: Неуместно използване на чужда информация.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Разходката ни започна от тук.

Всички се бяха наредили чинно в очакване на предиобеднато излизане и на никой не му идваше на акъл каква Хард разходчица ги очаква!

LZ1VMH

Коментар

Тъй като някой части от Люлин планина са ми познати се наложи аз да подведа колоната.
                      Групата беше пусната в едно сравнително леко място на което наскоро се проведе OFFRoad състезание.
                      Възможно е и тук цялата група да е усетила първите повеи на Хард приключенията. Всъшност нека те кажат!

LZ1VMH

Коментар

АЙДЕ ГОЛДИ ДАЙ ПОВЕЧЕ СНИМКИ!
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        SJ 413

Коментар

Това са и първите отпечатъци от по ниските джипове.
                          По нататък ми се струва, че не оставихме високи точки по нашият път. Всичко беше заравнено . Магистрали правиме всякакви....

LZ1VMH

Коментар

Това е поредното препятствие.

Коловозите започват да се оформят пред нас и да изчезват след нас.

Явлението кал постепенно се оформя в бедствието кал!
                            Не съм виждал толкова кална и набраздена от дълбоки коловози планина. Въжможно заради ниското си стоене и лесния дърводобив тук е нормално да срешнеш коловози с големината на гума от Урал или Виетнамка.

LZ1VMH

Коментар

Започна се и с първите закъсвания и първите жулвания по боята.

Като по учебник.
                              Преудоляване на препятствие с пълна газ.

Мивката и гумаджииницата си спечелиха по още един клиент.

LZ1VMH

Коментар

опа, и тука лудница
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X