Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за 26.12.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за 26.12.2007

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
    Леле Голди ти ми скри топката бе човеко ти надмина себе си нема такъв репортаж от хард разходка до сега лелееее аз тука седя и се потя все едно гледам хамерикански Акшон мерси за пресъздаването на събитието изживях го заедно с вас и да заздравяват бързо раните.

Радвам се че ти е харесал репортажа.
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Радвам се че ти е харесал репортажа.
      Харесал ли? Аз си мисля че ти книга трябва да издадеш с тия репортажи направо ще избиеш класацийте.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Влади само едно ме е яд , на онова верижното никоили не се сети , да му избие с едно чекле , точо на звездочката по един клин и на раце да се го бутнали надолу , пък да му правят каквото искат после
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          Влади само едно ме е яд , на онова верижното никоили не се сети , да му избие с едно чекле , точо на звездочката по един клин и на раце да се го бутнали надолу , пък да му правят каквото искат после

Няма нужда от конфликти. Така или иначе често се засичаме с горските и ще е глупаво да се биеме и стреляме по горите. Там е по добре да разчиташ на някого.
          LZ1VMH

Коментар

Няма нужда от конфликти. Така или иначе често се засичаме с горските и ще е глупаво да се биеме и стреляме по горите. Там е по добре да разчиташ на някого.
            незнам , просто незнам , ми да си сложат хора а не капани
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Още един път искам , да благодаря на всички колеги от разходката и да им пожелая весело посрещане на новата година.
              А догодина да направим още по добри раходки!
              А и не само разходки а и некъде на кръчме, да се видиме
              Не само кал, и сняг.........има и друго местенце!!!
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              SJ 413

Коментар

Влади,

Това е най-добрия репртаж, който съм чел тук, евала човече, прочетох всичко на един дъх както се чете Стивън Кинг, само дето при вас е било по-интересно с мъничко по-малко кръв

Благородно ви завиждам, и проклинам гадните си смени...възпрепятствали ме да дойда...

А за Адашчето с Трупер, верно е мъж на място, бях му навигатор на една разходка, адмирации, с джип като твоя например просто няма да имате равни в ХАРД разходките!

Благодаря, че споделихте с нас всичко!

Весели празници!
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

По пътя за Бучино ме спряха полицай:
                  А докато проверяваха GOLDY другия ме спря и мен (бях изостанал малко). И аз в главата си представих гледката на счупения джам и другите неща, и знаейки че при мен няма за какво да се хванат реших да отговарям "приятелски и лаконично" . Полицая ми се стори разбран човек, пък и рядко културен и вежлив. Поогледа ми джипката и:
                  - Какво сте правили? (нахилен)
                  - Ми поокаляхме се малко...
                  - Виждам. (още по нахилен) Тука някъде ли?
                  - Нагоре из Люлин.
                  - Аха, дай да видя документите... и след десетина секунди: - Приятен път!

От краткия разговор разбрах че проблем едва ли ще има, и реших че няма нужда да изчаквам докато приключат с Goldy. Тръгвайки забелязах че отзад се зададе "Самчо", и го спряха и него, но пък Goldy тръгна благополучно и притесненията за мен свършиха до тук.

Отново благодаря на всички за емоциите и доброто прекарване, макар и не точно по план. Ама то май план за хард разходка е мнооого разтегливо понятие.

И разказа си го бива, а аз от нетърпение със снимките за малко да разваля всичко.

Ще гледам да кача трака малко по-късно или утре, за тези, на които им е любопитно, с разрешението на съответните хора разбира се.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Авторът на този лаконичен, но много точен и хубав репортаж, който вече сте видели, преди 23-24 часа хладнокръвно се движеше в гората с неговата си шапка и с фенерче на челото. А колоната неведнъж се оказваше разтегната, според мен, на повече от половин километър. Мисля, че в тази разходка никой не се разходи пеш повече от Голди.

Струва ми се също, че в един момент всички - поне донякъде - си даваха сметка колко калпаво положение се задава. Предполагам, че и за други колеги, както за мен, беше успокоение да забележат въпросното фенерче. То се поклаща към теб - значи ще се измъкнем...

То беше сигнал, че Голди наблюдава калпавото положение и че знае какво да направи, и че голямата бяла УАЗ-ка с новата лебедка е наблизо.

Засега тук ми липсва само някакъв вид систематизиран разбор на упражнението. Голди тактично подсказва кое и как не е било наред. Но мисля че ще е добре да е систематизирано, било то пак тактично. (Това е мой психологически дефект - обичам нещата да са подредени - и поради този дефект във форума често пиша с "първо, второ, трето...")

Та къде ни бяха грешките, индивидуални и групови?
                    Не знам. За собствените си действия обаче направих следния разбор:

1. Когато се заринеш някъде, излез, разгледай, помисли и помисли особено много дали да се опитваш да се измъкнеш сам, или е по-добре да потърсиш помощ, и едва тогава предприемай юнашки упражнения: "Сега ще видите как ще изскоча!". Май в този спорт юнашките упражнения излизат в крайна сметка левашки изцепки.

2. Трябва ми действащ 8-ми канал и няма да отлагам покупката на радиостанция, ако ще да затъна в още един заем. (Трябваха ми само 10-ина часа, за да разбера съвсем ясно въпроса на Голди от сутринта: "Защо нямаш радиостанция?")

Един от големите проблеми в сряда, според мен, е че нямахме действаща радиовръзка. (Преди се зарибя по оф-роуда тези неща ми изглеждаха като хард-екзотична луксозна подробност. Е, не са - то си е необходимост като сандвичите и водата.)

3. Вече няма да тръгвам без ръкавици. Господ ме е дарил с организъм, почти незабелязващ студа. Но като дойде ред да копаеш, или да режеш драки в снега, Господ предателски се оттегля да подремне...

И все пак беше страхотно! Макар че за първи път в сравнително дългия ми живот имам мускулна треска от каране на малка кола, с нетърпение очаквам следващата разходка.

Поздрави!
                    Искам България чиста!

Коментар

Както си пътувам и влизам до Мало бучино , и виждам че пред мен тъкмо Голди тръгва ме спряха за проверка, полицая огледа самурая и видя знака на форума и каза: Извинете и ви е ли сте от спасителната служба? казах .
                      Да
                      Той без никаква друга реакция каза! Извинете, Приятен път....
                      това ми се случва за първи път, без никакви прегледи на документи и тн...!
                      [SIGPIC][/SIGPIC]
                      SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                        Както си пътувам и влизам до Мало бучино , и виждам че пред мен тъкмо Голди тръгва ме спряха за проверка, полицая огледа самурая и видя знака на форума и каза: Извинете и ви е ли сте от спасителната служба? казах .
                        Да
                        това ми се случва за първи път, без никакви прегледи на документи и тн...!
                        Купон до последно!
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          незнам , просто незнам , ми да си сложат хора а не капани
                          Е слава богу не беше баш капан. Още едно приключение. Имаше "път" по който да се излезе, но почти никой не беше минавал от там явно, пък и ние, свикнали с коловозите в първия момент хич и не го забелязахме. Пък и една тъмница беше...

И аз не мисля че трябва да се стига до конфликти, а и те имат възможността да ни направят повече мръсотии, от колкото ние на тях.

...но това го казвам днес, снощи бълвах змии и гущери.

С тая поголовна незаконна сеч навсякъде донякъде ги разбирам, друг е въпроса че и там корупцията процъфтява май.

Коментар

Момчета, невероятни сте. Поздравления.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Поздравявам ви за изживяването.Уникални сме в това,че на моменти малко съжаляваме че сме там,а след като сме се прибрали,очакваме с нетърпение следващата разбивка(в буквален и преносен смисъл).

Приключенията си имат и цена,освен тази за покупка и потдръжка на колата.Козата си иска пръч.Освен уменията които придобиваме за да управляваме 4х4 автомобили,са необходими и няколко аксесоара.Дори да не е оборудване,което е описано във форума в една от темите,има неща без които явно може,но с тях е по-добре.
                              Гуми,радиостанция,лебедка,колани за теглене,лопата,брадва,трион(моторен по-добре),инструменти,вода,ръкавици(не само за зимата,а работни).

В повечето случаи(винаги)се разчита на тези или този който притежава такива неща.Той ще помогне разбира се,няма да откаже,но колко по-лесно и приятно ще бъде ако всички сме заредени с инвентара.За съжаление този спорт е скъп...но е толкова приятен...
                              Радвам се за това което сте преживели и се надявам скоро да се направи отново и отново...и отново.
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                                Да
                                това ми се случва за първи път...!
                                А аз идвах стотина метра след тебе, видях УАЗ-ката, докато потегляше, видях и тебе, и въобще не ме спряха.

И за това ви благодаря - че под знамето на МСС ми осигурихте безпрепятствено минаване.

Поздрави и приятно посрещане на 2008-а, през която пак да се виждаме в чудния свят на камънака, драките и калните коловози!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X