Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за 26.12.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за 26.12.2007

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Ако има желаещи за разходка утре, нека тук се разберем.

Може в Люлин-планина за се поокаляме. Може и да се пробваме с преход от Рударци до Чуйпетлово например, макар че не съм го минавал и не знам при зимни условия дали е проходимо. Пътя го има на картата на Събин.

Ако има други предложения, особено от по-опитни колеги, нека споделят.

Пак само да кажа, че освен че съм с малко по-големи кални гуми, освен колани за теглене, друго оборудване нямам.
    днес пробвахме от чуйпетльово към рударци и установихме че не става-има стръмни ледени реки по 20-30м. вместо път и сняг до уши та дори и влиза в ушите но ако ви се пробва бих се включил
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Е то там май баш това му е кофтито. Ходил съм преди години (пеша) и ми направи впечатление че от към чуйпетлово зимата почти винаги е така. За това и изразих съмнение че е проходимо.

...Но пък напролет е идеално място за каляне до уши там май. Ручи водя отвсякъде. И калчицата май беше една мазничка...
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

до утре тогава

Коментар

Айде вече сме днес! Шъ са чакаме там от 10 часа натам.
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          SJ 413

Коментар

Момчета, к'во става? Върнахте ли се? Няма ли да споделите как е минала разходката?
            ........
            Гледам всички сте оофлайн, сигурно разпивате някъде.
            О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
              Момчета, к'во става? Върнахте ли се? Няма ли да споделите как е минала разходката?
              ........
              Гледам всички сте оофлайн, сигурно разпивате някъде.
              Или са се заиграли някъде ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                Или са се заиграли някъде ...
                Най-вероятно. Някой от тях да се е обаждал на някой от ММС?
                О899 2б2 1З2

Коментар

Преди малко говорих с Sam40(Валери) и още газели снегове, тегления, абе както си требе
                  Последно редактирано от JC_Явор; 26-12-07, 23:11.
                  sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                    Преди малко говорих с Sam40(Валери) и още газеле снегове, тегления, абе както си требе
                    Мдаааа, сериозна работа ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

ето върнахме се!
                      на някой им беше скучно а други съжаляваха че е много шибано, докато трети се кефихме на трасето и подпомагахме първите в спасяването на вторите ето спасихме се! разбира се не без щетиотново беше страхотно и отново евала на Голди за трасето ,организацията и коланите
                      Последно редактирано от GOLDY-Владиан Христов; 27-12-07, 10:09.
                      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Хайде бе пичове,че днес за 85-ти път влизам да видя,да чуя...Добре дошли на всички участници в ГОЛДИЕКШЪНА.ДАВАЙТЕ СНИМКИТЕ!!!
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

И аз оцелях, покрай харда!
                          МНого благодаря на всички колеги за отношението и помоща! Най вече на Жорко на Голди на Спас бе всички на Спарки ,Чавдар
                          Е не мина без малки повреди за мен де! Висях на едни клони над дере, пуках и гума , малко изкривена броня и най вече доста ме дърпаха
                          А утре дано има и снимки!
                          Последно редактирано от GOLDY-Владиан Христов; 27-12-07, 10:10.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]
                          SJ 413

Коментар

Хубава разходка в Люлин планина и много интересна, чат-пат прекалено интересна по вкуса на един начинаещ.

Първото, което мога да кажа е големи благодарности към Голди, който водеше групата, намираше пътя и помагаше на всички не само с внушителната си бяла машина, но и с опита си, отзивчивостта си и с доста търпение. Защото в групата от 6 джипки имаше и водачи и машини, не особено подготвени, меко казано. (Казвам го меко, защото се отнася и до мен.)

След малко ще се опитам да добавя няколко снимки - ако не заспя върху клавиатурата.
                            Искам България чиста!

Коментар

Заинтригувахте ме, давайте снимките
                              sigpic УАЗ-452

Коментар

Хубаво си беше, нищо че и след една малка ракия пак се чувствам като че ли съм копал на нивата.

Още веднъж благодаря на Голди, както и на цялата малка, но весела и дружна компания.

Такъв ден си струваше падналият ми заден номер, разклатената предна броня, двете предни "уши" за теглене, избрали свободата някъде из родната природа - и си струваше даже проклетия мирис на съединител.

Ето и един мини-комикс от мен.

Поздрави!
                                Прикачени файлове
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X