Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заралии в покоряване на хард римски път.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Заралий в покоряване на хард римски път.

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Колега, прегледай снимките и видеото и виж докъде си бил с номер, та доколкото може да стесниш зоната на търсене.
    Като гледам, дотук си е бил на мястото.
    МЕРСИ все пак много, съмнявам се в една голяма локва,която минах с голяма скорост явно коловозите бяха дълбоки и нещо изтрещя много яко .
    И аз все пак щея почна наобратно .
    boko
    Jeeep---KIA
    https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
      съмнявам се в една голяма локва,която минах с голяма скорост явно коловозите бяха дълбоки и нещо изтрещя много яко .
      И аз все пак щея почна наобратно .
      А пък за локвата ако има кой да ти услужи с един металотърсач ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Борка и аз щях да загубя моя на скалите, ама го видях навреме че се е запретнал и го коригирах с два три шутаще го намериш,дано някои от дядките с пушки не го е взел ако е паднал на долу.
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Това не може ли да се преведе и закачи в някакъв международен сайт да прославим Татковината, нейните юнаци и красоти!
          [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
            Това не може ли да се преведе и закачи в някакъв международен сайт да прославим Татковината, нейните юнаци и красоти!
            Този сайт достатъчно "чуждоземци" го посещават
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
              А пък за локвата ако има кой да ти услужи с един металотърсач ...

аа аз имам три , ама все на алуминия лъжат ...
              boko
              Jeeep---KIA

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Наистина сьм заинтересован за схемата на Римските пьтеки ама викам за сега да
                пасуваме за Римските разходки,даи да мислим пак нещо кално,че губим усновна част от групата,а все хубави момци,някьде кьм Будзлуджа и после на Пивница "Тонзос" да заредим с кураж и пак атака кьм Шипка,или нещо подобно да се сплоти колектива,еи го и снега пада там,тьи че ще стане мноо весело пак
                Мисля че си прав!Имам предложение!Нямам нищо против хард разходките,но не всеки може да си позволи да риска да строши колата си.Та да си дойда на идеята,не може ли когато се замисля такава разходка"с твърд хард",да се предвиждат успоредни маршрути за "лачените" с"гуми за мъгла" джипове.Идеята е да не се пръска групата,все пак бия 70км да съм и аз в веселбата.От към маршрутите Жоро няма равен на себе си,но нека се замисли и за алтернативни трасета.Иначе какво се получава,тези с "лачените" джипки или тези които са за разходки като на 25.11.07г.,какво правят с нас.С мнението си не икам по никакъв начин да обиждам който и да е!Надявам се да го приемете съвсем добронамерено и то не е задължително.
                Ако решите да се ориентирате към твърд хард,/засега 4-5 човека се ориентират към него/значи моето място не е сред вас, поне засега,което с нищо не ме обижда.Дерзайте момчета,всеки трябва да има място в този свят,ако не го търси-не го намира!Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от горския Преглед на мнение
                  Мисля че си прав!Имам предложение!Нямам нищо против хард разходките,но не всеки може да си позволи да риска да строши колата си.Та да си дойда на идеята,не може ли когато се замисля такава разходка"с твърд хард",да се предвиждат успоредни маршрути за "лачените" с"гуми за мъгла" джипове.Идеята е да не се пръска групата,все пак бия 70км да съм и аз в веселбата.От към маршрутите Жоро няма равен на себе си,но нека се замисли и за алтернативни трасета.Иначе какво се получава,тези с "лачените" джипки или тези които са за разходки като на 25.11.07г.,какво правят с нас.С мнението си не икам по никакъв начин да обиждам който и да е!Надявам се да го приемете съвсем добронамерено и то не е задължително.
                  Ако решите да се ориентирате към твърд хард,/засега 4-5 човека се ориентират към него/значи моето място не е сред вас, поне засега,което с нищо не ме обижда.Дерзайте момчета,всеки трябва да има място в този свят,ако не го търси-не го намира!Поздрави!
                  Tова е вярно,нека да успокоим малко топката,и да преместим дискусията в тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=21540&page=4 знам че ше се стигне до консенонс
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Днес минах половината трасе от зад на пред , но уви ненамерих номера . Само дето се изкалях до уши в локвата да ровя но няма- следва маи пререгистриране,,,уфффф чакане и висене по опашки в кат.
                    boko
                    Jeeep---KIA

Коментар

Днес минах половината трасе от зад на пред , но уви ненамерих номера . Само дето се изкалях до уши в локвата да ровя но няма- следва маи пререгистриране,,,уфффф чакане и висене по опашки в кат.
                      Май,че се опитах да ти обясня,че тази процедура е безсмислена - пък и ти сам се убеди в това?

Коментар

Чакай да взема от Динко диска да видим докъде си бил с номер. Не бързай с регистрацията и въобще да съберем всички снимки и може да излезне нещо......

Коментар

А ето и обещанато ВИДЕО.
                          https://htftp.offroad-bulgaria.com/Lubashki777/Zaralii%20v%20pokoriavane%20na%20hard%20Rimski%20pat.wmv
                          П.П.Ако някой от Заралийската група иска да си го запази/а не само да го гледа и изтрие след това/,в неделя да носи ДВД диск да му го запиша.Направих и версия 760мб която се вижда доста по-добре от компресирания и вариянт,но за съжаление е много обемиста и по тази причина е неподходяща за тука.Поздрави.
                          Последно редактирано от lubashki777; 04-12-07, 22:40.
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

До: Заралии в покоряване на хард римски път.

Чакам от Румен пълната версия ще я кача тук
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                              Чакам от Румен пълната версия ще я кача тук
                              Ще я имаш изчакай ме малко само.......

Коментар

Здравейте!

Вчера се загледах във вашето римско приключение и бързо си дадох сметка, че няма да ми стигнат 7-8 минути откраднато работно време на служебния компютър. Реших да си го оставя за десерт в подходящ момент - и не сбърках.

Поздравления за яката "расотка" и за забележителния репортаж! Направо е радост за душата!

Бъдете здрави!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X