Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля, първото ми закъсване!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: И аз да се похваля, първото ми закъсване!

А хай лифт нали е хай джек ( крик) , ако е така как помага при такова затъване??

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
      А хай лифт нали е хай джек ( крик) , ако е така как помага при такова затъване??
      С малко мисъл У главата хай-джека е незаменим, аз даже и с обикновен крик съм излизал от подобна ситуация.
      no signature no problems

Коментар

И как точно вдигаш и подлагаш отдолу някакви неща или ?? Аз за друго не се сещам.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          С малко мисъл У главата хай-джека е незаменим, аз даже и с обикновен крик съм излизал от подобна ситуация.
          колега ми кажи как става номера нали за това е форум едни други да споделяме информация..
          утре ще ти кача снимки как преди една година на сащото място ми легна и с подлагане вдигане с щатния крик подложих камани и излезнах но този път работата беше сериозна
          а и горе казах вече има забрана глобата е доста а тук гвардия цивил не виси да дебне а обикаля даже минаха но май не ме видяха така че просто нямах друг избор..
          но сега съм много амбициран и това явление няма да се получи имам много ншета на ум...
          и казах че нямамх лопата иначе копан слагам едната рампа крика и подлагам под гумите само че липсваше един много важен инструмент...
          поздрави...

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
            колега ми кажи как става номера нали за това е форум едни други да споделяме информация..
            утре ще ти кача снимки как преди една година на сащото място ми легна и с подлагане вдигане с щатния крик подложих камани и излезнах но този път работата беше сериозна
            а и горе казах вече има забрана глобата е доста а тук гвардия цивил не виси да дебне а обикаля даже минаха но май не ме видяха така че просто нямах друг избор..
            но сега съм много амбициран и това явление няма да се получи имам много ншета на ум...
            и казах че нямамх лопата иначе копан слагам едната рампа крика и подлагам под гумите само че липсваше един много важен инструмент...
            поздрави...
            Трудна работа с обикновен крик да излезеш. Нещото в случая което е можело да ти помогне е това че почвата която е мжду коловозите ми изглежда твърда и може би с крик, подлагане подпиране там на твърдото може и да излезе нещо! Само предположение незнам как е била точно обстановката!
            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
            Drag Grand Canyon Daily
            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
            LZ1JYM

Коментар

Значи никой не иска да каже, или не знае как точно и в какви ситуации трябва да се използва този хай джек. Аз съм чувал, че започва от 150 лв нгоре, и че по някога е по - ценен от лебедката ама само толкова. Та ако някоЙ реши да сподели как точно се използва и какви толкова са му предимствата предполагам че ще е от полза не само на мен.

Коментар

забравих най голямата издънка да кажа нали уж разчитах на лебедката и си мислех че ше излезна напред и като е сложих първо отпред колата легна ама хубаво..
                после отзад нямаше никъв ефект само ми дигаше задницата а предницата се забиваше повече
                а и се шупи добре че успях да е освободя с помоща на клуча за гумите...
                поздрави

Коментар

Значи никой не иска да каже, или не знае как точно и в какви ситуации трябва да се използва този хай джек. Аз съм чувал, че започва от 150 лв нгоре, и че по някога е по - ценен от лебедката ама само толкова. Та ако някоЙ реши да сподели как точно се използва и какви толкова са му предимствата предполагам че ще е от полза не само на мен.

ами дано се произнесе някои аз нямам но само мисля обмислиам но е сложно първо ми трябват специални стойки под праговете 300€ + 120€ за крика точно толкова колкото ште ми струва слагането на стойки отпред и отзад за подвижна лебедка.....
                  иначе изпалзването е ясно като един нормален крик но съм чел че можеш и да местиш колата с него което ме вади за минутки както казаха по горе.....
                  поздрави

Коментар

Ако напишеш в полето за търсене хай-джак ще видиш много обяснения и снимки, има куки закачаш ги за джантите подлагаш под крика някой плосък як камък и вдигаш като извадиш гумата намираш 1 кубик камък и слагаш отдолу после повтаряш с останалите закъсали гуми след което влизаш в колата палиш натискаш педала на "заварка" прекръстваш се молейки се диференциала да оцелее и пускаш съединителя. Иглежда лесно но на мен с обикновен крик ми отне 3 часа, но все пак се измъкнах сам.
                    no signature no problems

Коментар

Сега вече ми е ясно Благодаря.

Коментар

Ти на съвсем равно си закъсал. Направо ми развали мнението за ДЖИМНИ-то. А от твоита ситуация, ти трябват само крик и камъни. А още по-лесно е с яка дървена греда или клон и още 2 души да те бутнат.
                        Изпитано е (НИКОГА не съм ползвал лебетка) защото нямам.
                        И махни тея пласмаси, за да можеш да се кефиш на офф-роуда.
                        Нали не си от онез МАНЕКЕНСКИ ДЖИПОВЕ - ох боята ми ....???
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Още 1 неписано правило - не карай сам. Поне 2 джипа.
                          Прикачени файлове

Коментар

ха изглежда много готино в тази кал....
                            Семеиство Прокопиеви......БеДсТвИе ТЕАМ!!!!Правим и невъзможното!:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от nadi Преглед на мнение
                              ха изглежда много готино в тази кал....
                              Ми то ако няма кал - няма да е ОФФ-РОАД. Гумите Black Star CAYMAN 235/75/15 видимо са работели добре. Все пак това не беше кал а блато.
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от Kaskadiora; 24-05-07, 14:31.

Коментар

ей каскадйор нали си наясно че човека не е в бг. там правилата са други.ако махне бронята ще го спукат от глоби .за крика хубаво ама от де в тая кал камъни пък и на чуждо място.незнам дали си ходил в испания ама хората не се мотаят като тука по къра без работа и кой е луд да се занимава с тебе и то ако си чужденец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X