Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо Маркан и компания не отидоха на състезанието в Гниляне?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Защо Маркан и компания не отидоха на състезанието в Гниляне?

Съмнявам се, че ще стане. Не мисля че вашето каране ми допада, нито пък и нашето ще допадне на вас!!
    Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Re: Защо Маркан и компания не отидоха на състезанието в Гниляне?

До тук бяхте, знаете защо
      VPetrov.photography

Коментар

Re: 25.03.07.- в Рила

Не обръщай толкова внимание колега, само нерви за нищо...

Много повече хора се кефят на разхотките ви

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
          М-ду другото не помня да съм казал нЕкога на нЕкой да не идва с мене.
          Деретата около мен са тесни ама ще съберат доста калабълък.
          Това последното го четох в една друга тема ама да ме прощава АДМИНИСТРАТОРА но по-голема ТЪПОТИЯ не бех чел в тоя форум.
          Това не сам го измислил аз, а Чавдар, в друга тема но по същия повод.
          На последък разходките вместо да са си купон станаха малки конспирации и пак не си ти виновен, но имаше ли някаде нещо обявено по случая ти ми кажи (както и последните 4-5 седмици поне).
          Защо е това деление и криене и постоянно избиране на ти с кои си и какъв си.
          Вече ми е безинтересно, ако човек сам не си даде сметка за някой неща нищо няма да го промени.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
            На последък разходките вместо да са си купон станаха малки конспирации и пак не си ти виновен, но имаше ли някаде нещо обявено по случая ти ми кажи (както и последните 4-5 седмици поне).
            Единственото, което искам да кажа тук по този въпрос и прекратявам, е това:
            Ние не сме щатни организатори на разходки. Не сме дори и някакъв формален офроуд клуб. Т.е. нямаме никакви задължения към никого. Всеки участник тук може да направи това, което правим ние - да се разхожда за свое забавление където, когато, както и с когото си иска и никой няма право да му търси сметка за нищо!
            Ние НЕ се занимаваме с това кой къде ходи и какво прави, НЕ искаме анонси и отчети, НЕ коментираме на кой каква му била разходката, кой колко екстрема минал и колко пропуснал и на кой му бил по-голям карданът. Така че имаме право да очакваме същото нормално отношение към себе си.

Освен това, съм готов да се обзаложа, че, ако бяхме обявили предварително, че имаме намерение да ходим еди-къде си, със сигурност щеше да се намери някой да ни обвини, че искаме да провалим мероприятието на колегите в Гниляне. Т.е. "мътиш ми, не мътиш ми" ...

Така че, Иване, хайде стига а! Мисля, че въпросът беше предъвкан във вече заключената тема и едва ли ще може да се добави нещо ново.
            Недейте да обръщате разходките в подобие на офроуд шампионата с всичките му противопоставяне, интриги, дрязги и т.н. !!!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X