Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо Маркан и компания не отидоха на състезанието в Гниляне?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: 25.03.07.- в Рила

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
    Мисля, че когато едни хора се опитат да направят нещо при това хубаво за кефа на други, то е редно да бъдат уважени.
    Интересно ми е защо хора, които търсят екстремите и някой им ги поднесе на трасе не като състезание, а като повод за събиране, разходка и веселба, демонстрират липсата си и пренебрежението си.
    Ей това не го разбирам, честна дума!!! Да не би отново да са въвели ОФ-то и участието в разни мероприятия да е станало задължително, а отсъствието да е повод за "организационни изводи"?!?

Иване, категорично не съм съгласен с това, че някои хора си позволяват да натрапват на други хора като задължение (?!?) да присъстват някъде или пък да обявяват публично в Интернет евентуални планове за прекарване на личното си свободно време.
    Аз не виждам нищо лошо в това, че някои предпочитат например големи и шумни банкети, а други - вечеря в тесен приятелски кръг. И никога не съм имал нищо против всеки да се забавлява така, както намери за добре, съобразно личния си вкус.

Поради това категорично не приемам който и да било да ми държи сметка и да ми определя къде, с кого и как мога да прекарвам личното си време, платено с личните ми средства.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-03-07, 23:20.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Щеше да е интересно да се видят паджерото и вранглерите как щяха да преминат. ( цитат )
      не съм си спретнал врангела за да участвам или да правя демонстрации . уважавам и привитствам всичко свързано с офроуд но повече ме устройва да задоволявам собствените си виждания . разходката в рила беше чудесна за което благодаря на съучастниците

Коментар

Свят широк-Хора всякакви!
        ------------------------------------
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Да имате право да ходите кадето си искате с когото си искате, но явно съм останал с грешно впечатление за това какво ви привлича в OFF-ROADa. Защото в противен случай щяхте да дойдете поне от любопитство (това не беше състезание или Оф събиране).
          За да не ме разберете грешно аз не съм организатор и отидох да видя какво са направили хората и ми хареса и минах.
          За тези които не са разбрали нямаше състезателен характер, нямаше победители и победени, имаше такива дето минаха, други опитаха но не можаха, а трети си гледаха.
          Това което го търсите на една разходка го имаше на разтояние от 2-3 км.
          А и хората го бяха обявили на всички които имат желание да доидат и явно не ги е притеснявала навалицата (не са сабирали билетчета) както при някои други "ОРГАНИЗАТОРИ".
          Смятам, че каквото съм имал да ви кажа сте го разбрали, а и Рила нямаше къде да избяга, но в крайна сметка всичко опира до желание и вътрешни потребности.
          И други хора не дойдоха не сте единствените, но по никакъв начин не демонстрираха своето нежелание.
          Нямаше да ви пиша всичко това ако не бяха трити съобщения и не бяхте толкова засегнати.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            Искам и аз някой ден с вас (стига да имам кола)..
            Яро може и да не те вземат защото ще стане калабалък. Ама пък с Алекс не може да скучаеш, както аз не скучах тази седмица с Вушев, Рафаилов, Голди, Вожда, Соти и др. от тях има какво да научиш определено.

Коментар

Да имате право да ходите кадето си искате с когото си искате, но явно съм останал с грешно впечатление за това какво ви привлича в OFF-ROADa.
              Точно така Иване...
              Защото в противен случай щяхте да дойдете поне от любопитство (това не беше състезание или Оф събиране).
              ...нас трасета от типа "ПРОБИ" не ни привличат и неискаме да си мерим "кардани" кой ще мине и кой няма да мине , да правим безцелно шоу за да забавляваме публиката....ние не сме "имена" ние сме прости люде дето искат да излезнат сред природата и да разнообразят сивото ежедневие!
              За да не ме разберете грешно аз не съм организатор и отидох да видя какво са направили хората и ми хареса и минах.
              ако ти беше организатор поне щеше всеки да бъде информиран за мероприятието в гниляне а не някакви 2 реда в графа "клубни мероприятия" и запитвания относно сбирката без отговор от страна на организатора!
              За тези които не са разбрали нямаше състезателен характер, нямаше победители и победени, имаше такива дето минаха, други опитаха но не можаха, а трети си гледаха.
              ...точно там е разликата-при нас всички минават независимо по какъв начин...и не за да се доказваме и за да ни гледат а за да си правим кефа
              Това което го търсите на една разходка го имаше на разтояние от 2-3 км.
              А и хората го бяха обявили на всички които имат желание да доидат и явно не ги е притеснявала навалицата (не са сабирали билетчета) както при някои други "ОРГАНИЗАТОРИ".
              ..ако не си разбрал нашите разходки са около 100-150 км а и към организаторите с билетчетата не се класираме иначе маркан щеше да е забогатял отдавна от билетчета
              Смятам, че каквото съм имал да ви кажа сте го разбрали, а и Рила нямаше къде да избяга, но в крайна сметка всичко опира до желание и вътрешни потребности.
              ..точно така кой каквото разбрал -разбрал..няма смисъл повече да дърпаме темата..сам го казваш:в крайна сметка всичко опира до желание и вътрешни потребности
              И други хора не дойдоха не сте единствените, но по никакъв начин не демонстрираха своето нежелание.
              ...Иване ако маркан беше пуснал темата за тази разходка повярваи ми и тези които сте се събрали нямаше да отидете на гниляне и на организатора щеше да му е по-кофти
              Нямаше да ви пиша всичко това ако не бяха трити съобщения и не бяхте толкова засегнати.
              ...с какво сме виновни че са ти изтрили съобщението? не сме го трили ние
              ------------------------------------
              тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Re: Защо Маркан и компания не отидоха на състезанието в Гниляне?

Аз на своя глава ви скрих диалога който беше извън темата в която го водехте а и силно се надявах спора да го разрешите на по бира... Но както и да е. За да сте всички доволни в тази тема събрах всичко писано по въпроса до момента...
                VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  Аз на своя глава ви скрих диалога който беше извън темата в която го водехте а и силно се надявах спора да го разрешите на по бира... Но както и да е. За да сте всички доволни в тази тема събрах всичко писано по въпроса до момента...
                  А колко бира можеше да се изпие само но винаги има следваща разходка и така докато сме живи и здрави А иначе по темата ВСЕКИ може да си направи хубава разходка с приятна компания без да е длъжен тук във форума да бие КАМБАНАТА къде ще прекара със семийството си и с приятели почивните дни.Бях на Гниляне и ако имах възможност щях и да бъда с Кики,Боби,Жоро и Чавдар Всеки сам избира къде да отиде или жена му.

Коментар

Като гледам, Боби е отговорил достатъчно ясно, та да има нужда да добавям нещо.
                    На "многоточията" на Асенчо пък съм пратил отговор на лично съобщение и повече с него не смятам да се занимавам.

Т.е. предлагам поради "изчерпване на дневния ред" ОФ-събранието да бъде закрито.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

В отговор на първата реплика на Иван в Темата бих му отговорил че би трябвало да бъде радостен, че точно тази група е липсвала. Щеше да има - "Оп задръж, чакай да те снимам за нов аватар."
                      Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Браво Маркане и компания,

Направили сте си страхотна разходка - както винаги е при тебе между другото, независимо от малкото пъти, когато съм бил (с Алекс) с вас.

Продължавайте все така! Искам и аз някой ден с вас (стига да имам кола)..
                        Винаги сте добре дошли (ти и Алекс).
                        М-ду другото не помня да съм казал нЕкога на нЕкой да не идва с мене.
                        Деретата около мен са тесни ама ще съберат доста калабълък.
                        Това последното го четох в една друга тема ама да ме прощава АДМИНИСТРАТОРА но по-голема ТЪПОТИЯ не бех чел в тоя форум.
                        Надминаха ме и мене а Я УЖ САМ ОТ СЕЛО.Заеби.

Коментар

Първоначално публикуван от Lachezar_p Преглед на мнение
                          В отговор на първата реплика на Иван в Темата бих му отговорил че би трябвало да бъде радостен, че точно тази група е липсвала. Щеше да има - "Оп задръж, чакай да те снимам за нов аватар."
                          Лъчезаре много си смел бе не си спомням да си бил с нас на разходка а можеби не съм те забелязал .Сигорно съдиш по себеси.А тези усмивки не ти отиват.Жалък си.
                          PAJERO НЕстава за OFF-ROAD!!!

Коментар

Може да съм жалък, но и ти не отсъпваш!!!!!
                            Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Първоначално публикуван от Lachezar_p Преглед на мнение
                              Може да съм жалък, но и ти не отсъпваш!!!!!
                              Да можеби си прав с нетърпение чакам да се запозная с теб.
                              PAJERO НЕстава за OFF-ROAD!!!

Коментар

А бе я всеки който е писал в тая тема да си каже КАКВО ИМА ДА ДЕЛИМЕ та да сме наясно
                                Това че караме всяка неделя почти едни и същи хора пречи ли на някой
                                Въпреки че сме заедно дори не сме се организирали като клуб нито правиме нещо с комерсиална цел.
                                Тогава КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА къде караме в неделя.
                                Та кажете ЯСНО ако нещо ви ПРЕЧИМЕ та да си вземеме забележка
                                А и аз лично какво съм виновен че Рила ми е под носа и че в тая пуста планина има интересни места за каране та не ми се налага да правя трасета - ТЕ СА СИ ГОТОВИ Та защо съм ви крив
                                А и аз не съм ОРГАНИЗАТОР та не мисла че съм ви дрпнал потенциални клиенти.Та пак да питам:
                                КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА
                                Съжалявам ако съм бил груб.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X