Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Първоначално публикуван от andreiboyanov Преглед на мнение
    Не бях виждал роуд-бук до сега Си гурно е голям купон да караш по това нещо
    Голям е. И става особено голям, когато точките започнат да не излизат, защото навигаторът е оплел конците, или пък организаторът е допуснал някоя грешка ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Благодарско, целта ми е от Бистрица да стигна до Поповяне. Та ще пресека пътя Железница - Плана и оттам по поляните до Поповяне.
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
        Благодарско, целта ми е от Бистрица да стигна до Поповяне. Та ще пресека пътя Железница - Плана и оттам по поляните до Поповяне.
        Виж хубаво нашия трак след като се пресече пътя и недей да стогаш до края му Просто защото там е и края на пътя. На Гугъла хубаво се вижда къде от нашия трак се отклонява вдясно (на изток) един хубав път през гората - него трябва да хванеш.

Иначе пътчето е чудесно - особено ние като го минавахме горе валеше лек снежец и беше голяма идилия
        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

А дали ще можем да го минем с шосейни гуми ако няма дъжд?
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

А дали ще можем да го минем с шосейни гуми ако няма дъжд?
            Ако не е валяло достатъчно дълго би трябвало да го минете. Пътя е лек, с изключение на последния участък, който пресича много пъти реката и всяко следващо пресичане е все по-кофти Видите ли проблемни пресичане на реката, значи най-вероятно сте изпуснали отбивката.

За всеки случай си запишете един-два телефона (ама то имаше ли обхват там??...) на хора с лебедки
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Ние миналата събота и неделя, се разходихме над Железница (след банята в ляво) и нямахме проблеми с пресичането на реката .

тел. 0897818449

Коментар

Ние миналата събота и неделя, се разходихме над Железница (след банята в ляво) и нямахме проблеми с пресичането на реката .
                ти си знаеш
                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Мисля, че обсъждате различни места.

Първоначално публикуван от andreiboyanov Преглед на мнение
                  Ако не е валяло достатъчно дълго би трябвало да го минете. Пътя е лек, с изключение на последния участък, който пресича много пъти реката и всяко следващо пресичане е все по-кофти Видите ли проблемни пресичане на реката, значи най-вероятно сте изпуснали отбивката.

За всеки случай си запишете един-два телефона (ама то имаше ли обхват там??...) на хора с лебедки
                  Андро, ти обясняваш за многократното пресичане на реката, което е след Плана в посока към Поповяне. Там маршрута е тежък и с неподготвена кола и шосейни гуми определено не може да се мине без поражения, дори и да не е валяло.

joro_cska има предвид за маршрута след Железница. Там се пресича реката на две места. Трасето е леко и ако не е валяло не виждам проблем да се стигне до Плана и с шосейни гуми.

А телефоните на хора с подготвени джипове и лебедки никога не са излишни .
                  www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                  0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                    Мисля, че обсъждате различни места.

Андро, ти обясняваш за многократното пресичане на реката, което е след Плана в посока към Поповяне. Там маршрута е тежък и с неподготвена кола и шосейни гуми определено не може да се мине без поражения, дори и да не е валяло.

Вярно си е това. Разказвам за пътя след пресичането на асфалтовия път Плана-Железница.

Но смятам, че ако не изпуснат правилната отбивка ще избегнат всички тежки пресичания на реката...
                    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Приятели как са джипките, кой е в бокса и кой се е запътил на там Ще пробваме ли маршрута Кладница- Чуйпетлово. Да се организираме по на време, че да се съберем цялата група
                      Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Сашко Преглед на мнение
                        Приятели как са джипките, кой е в бокса и кой се е запътил на там Ще пробваме ли маршрута Кладница- Чуйпетлово. Да се организираме по на време, че да се съберем цялата група
                        При мен нещата не са на добре ,, май ще пропусна !
                        Боян 0898 / 63 66 73
                        Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Аз също не съм на линия. Паджерото е в бокса и се очертава да застои там поне за още две седмици, че на принципа "така и така"... много работа се отвори .

Иначе маршрута Кладница - Чуйпетлово - Ярлово - Бистрица задължително трябва пробваме, а и вече времето е много подходящо за разходки с хард... скара .
                          www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                          0898777327

Коментар

Адаш, ела с нас ако искаш.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Адаш, ела с нас ако искаш.
                              С Андро се разбрахме и идваме
                              Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Boyang Преглед на мнение
                                При мен нещата не са на добре ,, май ще пропусна !
                                Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                                Аз също не съм на линия. Паджерото е в бокса и се очертава да застои там поне за още две седмици, че на принципа "така и така"... много работа се отвори .

Иначе маршрута Кладница - Чуйпетлово - Ярлово - Бистрица задължително трябва пробваме, а и вече времето е много подходящо за разходки с хард... скара .
                                За вас двамата знам, че сте в бокса, аз за това питам как вървят нещата. За мен няма значение кога ще я направим тази разходка, главната ми цел е да няма отсъстващи
                                Y61

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X