Браво, много хубава разходка.Следващата мисля да съм с вас.
На следващета и аз идвам че малко се загубих, но тази събота бях обещял да съм на друда разходка.
Като гледам пак сте си изкарали добре кал в изобилие всички джипки подготвени с гуми но е време темата да се премести в харда маи?
за следващата разходка ще бодна другия обектив!
А кога ще е следващата вия кажете?
Върти ми се в главата и едно пребиране през лозенска планина! С мотора съм ходил там и не е лошо! Ама с феро още не съм
За съжаление поради ангажименти в събота ще пропуснем срещата в Копривщица, но пък за сметка на това предлагам в неделя да си направим разходката.
Идеята ми е следната - както обикновено да се съберем в Бистрица в 10 часа. Минаваме си по познатия маршрут до Железница, оттам до Плана, излизаме на асфалта до ханче Брезите, "зареждаме" порядъчно , и продължаваме към Ярлово, оттам към Чуйпетлово, язовир Студена, Кладница и да излезем под Рударци (та да е удобно и близо на колегите от Перник и Рударци ).
За съжаление поради ангажименти в събота ще пропуснем срещата в Копривщица, но пък за сметка на това предлагам в неделя да си направим разходката.
Идеята ми е следната - както обикновено да се съберем в Бистрица в 10 часа. Минаваме си по познатия маршрут до Железница, оттам до Плана, излизаме на асфалта до ханче Брезите, "зареждаме" порядъчно , и продължаваме към Ярлово, оттам към Чуйпетлово, язовир Студена, Кладница и да излезем под Рударци (та да е удобно и близо на колегите от Перник и Рударци ).
Който е "ЗА" или пък има други идеи - да пише .
Аз съм "за" !!! Нов маршрут, нов адреналин !!!
Боян 0898 / 63 66 73
Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база
Коментар