Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнение
    Ако има желаещи мога да пратя всички снимки че са мнооого!
    Очаквам Митето да каже как е преминала спасителната акция днес?
    Дано всичко е минало добре
    Чухме се днес с Митко, мислихме да тръгнем натам, но той не можа да се свърже със хората от съоражението на БТК, за да пита как е времето там и дали е изчистен пътя. Понеже мястото до което бяхме стигнали вчера беше на повече от километър от колата, а преспите бяха доста сериозни. Това е което знам аз.
    Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

сега се чухме.......всичко е ОК! Ситроена е спасен!

Коментар

В крайна сметка всичко завърши добре.
        Успях да се свържа със сателитната станция след обяд и казаха, че е минавал трактор да чисти. Докато се организираме мина време и тръгнахме към 18.00 часа към Плана. Не ви се обадих, за да не ви разхождам в неделя вечер, а и с презумцията, че мога да ви позвъня ако ми се наложи да имам нужда от помощ. За щастие почти всичко мина безпроблемно, с изключение на едно "леко" излизане от пътя, но Паджерото за пореден път се доказа и си излезе без помощ (особено след заканата че ще разпъвам ръчната лебедка ).
        Та така, изтеглихме Ситроена и колегата вече си е в София.

www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
        0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнение
          Ако има желаещи мога да пратя всички снимки че са мнооого!
          Очаквам Митето да каже как е преминала спасителната акция днес?
          Дано всичко е минало добре
          Ще съм ти много благодарен, и благодаря на всички за прекрасния ден и помоща, която ми оказахте всички в критичните моменти

Коментар

Приятели и колеги по Оффроуд , беше отново едно страхотно приключение и прекрасни положителни емоций , за което благодаря на всички Вас !!!!!!!!
            Мите специални благодарности на теб за това ,че отново пое лидерството и ни разчистваше пътя !!!! Разбира се специални благодарности и на "чичо Манчо" и другите фотографи за прекрасните снимки !!!!
            Едно голямо благодаря и на всички колеги с които си помагахме и си изкарахме една чудесна събота !!!!
            Надявам се скоро пак да повториме тези незабравими моменти !!!

Коментар

Още веднъж искам да благодаря за помоща за измъкването на колата.
              Малко снимки и от мен
              Прикачени файлове
              Ники

Коментар

Още клипове......събота наближава.....?
                http://www.vbox7.com/play:64e6292a
                http://www.vbox7.com/play:c30f99d6
                http://www.vbox7.com/play:cdcc3d6c
                LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

стига с тези съботи прехварлете за неделя и ние сме хора

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Преглед на мнение
                    Само гледам и завиждам. Дано и тая събота (или неделя, де ), да се организира някое пак такова каране...
                    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

• До: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Андро здравей , ми то от нас зависи ,дали ще се организираме!

Аз предлагам да проверим какво е положението ,сиреч времето ако ще плющи само дъжд офроуда от софт ще премине набързо към хард

Коментар

Първоначално публикуван от mario_sofia Преглед на мнение

Аз предлагам да проверим какво е положението ,сиреч времето ако ще плющи само дъжд офроуда от софт ще премине набързо към хард
                        Марио, може и да се поокаляме, но със сигурност пак ще е забавно и ще си прекараме добре. Аз съм на линия, само казваш и тргваме.

Коментар

Първоначално публикуван от nasko_vitara5 Преглед на мнение
                          Марио, може и да се поокаляме, но със сигурност пак ще е забавно и ще си прекараме добре. Аз съм на линия, само казваш и тргваме.
                          Ти да вземеш вече да смениш тоя ник и аватара, че понеделник се връщам на работа и ще има шамаре.
                          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                          Honda CB 919 Hornet
                          0898849413-Светльо
                          Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                            Ти да вземеш вече да смениш тоя ник и аватара, че понеделник се връщам на работа и ще има шамаре.
                            да ама мен ме няма

Коментар

Наско , може би си прав , да се съберем пък ако е много дъждовно и не става много много , ще покараме или поокаляме малко а след това ще си спретнеме една кръчма към обяд ,той и Андро е навит , щото последния път само карахме , даже за по един сандвич не спряхме някъде и бях огладнял като вълк ! Гледах прогнозата за събота го дават слънчево а за неделя яко дъжд !

Коментар

Първоначално публикуван от mario_sofia Преглед на мнение

ами дъжда го дават за неделя...
                                "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X