Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Страхотна група сме ей Разходката беше униКАЛна, тази вечер ще спя с усмивка на лицето
    Y61

Коментар

Първоначално публикуван от andreiboyanov Преглед на мнение
      беше мнооого добра разходка! може би най-добрата до сега!
      Марио, който ни изостави след хапването на обяд, има много за какво да съжалява.
      нека колегите да измият джипките, та да сложат някоя снимка и клипче...

да не забравя да благодаря на Голди (който отсъстваше между другото) за новите ми гуми - хич не са лоши
      +1, и аз съм доволен от гумите, а крайната равносметка каква е - 3 или 4 въжета фира, няколко лебедки се разпъваха, хай джак влезе в употреба, абе супер !
      Браво колеги !!!
      Боян 0898 / 63 66 73
      Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Разходката днес беше много добра, наистина може би най-добрата от всички разходки, които сме си правили досега, имаше си от всичко.
        Благодаря ви за страхотните емоции и оказаната помощ .

Но май мястото й е в Хард раздела .

Ето и малко снимчици от "Чичо Манчо"

www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
        0898777327

Коментар

Браво най благородно ви завиждам разходката е била прекрасна и много съжелявам че не бях с вас прекрасна кал и приятни коловозчета , Мочта Витарка вече е с нов съединител малко да олегне и съм на линия.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Супер раСотка!
            Поздрави на най-сериозната група.
            VARADERO SD2

Коментар

Да вземете постепенно да се ориентирате в правилната част от разходките (харда)
              LZ1VMH

Коментар

Здравей Митак-Аз съм Янко,нали ме помниш-запознахме се на ОМВ-Ямбол.Кога ще идваш в нашия район та да направим една разходка?И без това си ни обещал.П.П.Гледам и Нива има в разходката.Тя как се представи-много ли закъсва?Поздрави за разходката.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                  Здравей Митак-Аз съм Янко,нали ме помниш-запознахме се на ОМВ-Ямбол.Кога ще идваш в нашия район та да направим една разходка?И без това си ни обещал.П.П.Гледам и Нива има в разходката.Тя как се представи-много ли закъсва?Поздрави за разходката.
                  Здрасти Янко .
                  Как мога да не си спомням бойната група от Ямбол, редовно ви следя темата за разходки и следващият път като се прибера натам, непременно ще се обадя да ни покажете вашата кал .

А Нивата е страшен автомобил, тази се представя отлично, само дето много я влечат дълбоките деренца .
                  0898777327

Коментар

http://www.btv.bg/az-reporterut/id/1...eleznitsa.html

Ще си позволя да поставя тук и цитат от сайта на bTV, все пак се отнася за нашата група тази новина .

"Днес около 19 часа върху двете платна на пътя между Бистрица и Железница падна крайпътно дърво и едва не премаза автобус, движещ се по редовна линия. Немислимо е каква щеше да е трагедията, ако автобусът беше минал само 30 секунди по-рано.
                    Образуваха се огромни колони от чакащи автомобили и в двете посоки.

За късмет на чакащите в автомобилите си, в този момент на мястото на инцидента имаше няколко джипа от оф-роуд клуб, обозначени с лепенки на форума offroad-bulgaria.com.
                    Момчетата бързо извадиха инструменти, обезопасиха мястото, изрязаха падналото дърво, изтеглиха го встрани и разчистиха пътя за по-малко от десет минути.

Едно голямо Благодаря на тези хора, които не пожалиха сили да
                    се справят с инцидента и реално свършиха работата на гражданска защита.

Нужно ли е да се случи трагедия, за да се замислим колко е безопасно шофирането по пътищата на родината ни, и да потърсим отговорност от органите, отговарящи за това. Колко ли още изгнили дървета ни дебнат покрай пътя..."
                    За новините на bTV - Репортер под прикритие
                    0898777327

Коментар

Лепенки на форума, ама клуба ни още си няма име
                      п.п. Браво на вас, ние с Боян си скучахме по магистралата
                      Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                        http://www.btv.bg/az-reporterut/id/1...eleznitsa.html

Ще си позволя да поставя тук и цитат от сайта на bTV, все пак се отнася за нашата група тази новина .

За новините на bTV - Репортер под прикритие
                        Браво момчета !!!
                        Боян 0898 / 63 66 73

Коментар

Здравейте, наистина се получи разкошна разходка , пълна със заигравки , хубава кръчма , кратка шоу програма по случай цветница от фолклорния ансамбъл на железница, който е към към читалището !!!
                          Е наистина пропуснахме следобните заигравки и преход ,които по снимките си личи ,че са били на ниво !!!!
                          Браво на групата по бързо реагиране , за това че така бързо и със всебеотдаденост са разчистили пътното платно от паднало дърво и по този начин са помогнали да се нормализира движението . Такива хора трябва да се награждават от общината !!!!
                          Прикачени файлове

Коментар

Да знаете искренно ви завиждам! Прекрасна разходка сте си спретнали! Защо все на мен се случва да изпускам най-готините разходки!

Коментар

Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнение
                              Да знаете искренно ви завиждам! Прекрасна разходка сте си спретнали! Защо все на мен се случва да изпускам най-готините разходки!
                              Стягай се за следващата !!!
                              Боян 0898 / 63 66 73

Коментар

Кажете кога!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X