Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
    Нали знаеш за бръмбърите в главата...
    Бих ти препоръчал кайманки, други (с тежки диагнози като моята) - бутонки.
    Но само да вметна, че краткотрайната ми онзиденшна разходка ме върна приятно във времето назад (когато не бях с кайманки) - усетих колко приятно е да залиташ по пътя, да занасяш в калта, да превъртат колелата и да се замисляш пред всяка локва
    Това изчезва в момента, в който сложиш някоя от тези гуми! Замисляш се при кал до вратите или вода в купето - по-малко не го усещаш! Скука
    Питай Ники турбото колко бързо си дига краката и Илийката как гледа вода на предното стъкло
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Все пак това не е гума за пред кафето. Едва ли препоръките за размерите на джантите за тип "кални" гуми ще се отнасят само за асфалта.
      Истината е, че тези джанти са видели доста камъни и в момента външният им контур не е точна и равномерна окръжност. Та може там да е заровено кучето.
      Мислих да сменя джантите с по-тесни, ама повече ме блазни идеята да мина на гуми 35х13,5 и тогава тези джанти ще са им точно, та затова още съм с тях.

Има вероятност и от ударите да е, въпреки че да изхакаш 15-ка джанта в камък при сравнително голяма гума Иначе ако можеш да побереш 35/13.5 ще се разбортират по-малко. Другото е че си зависи и от самата гума. Аз съм с Максис в момента и борда им е доста твърд, усеща се и се вижда когато им сваля много налягането. Има си значение.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Гумите са 16х12 -тракторки,карат се отдавна и,ще направят ходовата част на паджерото -дроб,но са с убийственна проходимост.Отдавна да съм минал на този размер,но нямам мотор за тях.Иначе за кал и сняг,гумата е само една с тракторна шарка-те са копачки,луноходки,снегоходки,или какво ви дойде на акъла.

Коментар

Вива, я сериозно кажи за размери и цени от този вид.
          Ми тези са най-малките които намерих, ако те интересува, на лични, че ме е срам да споделя цената публично

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:52.4 КБ
ID:5329932

Или пък тези, помисли си, плътни гуми - никога повече разбордиране

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:54.6 КБ
ID:5329933
          Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 22-12-11, 11:42. Причина: п.п.
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Не стават за джип тези ,гуми,много са твърди и тежки.Топлата вода е открита одавна.Видинки -9х16 или 12х16 ,и си непобедим.Още по-добре Митас или Барум ,но са по-редки.

Коментар

Ти колегата с бялата витара не го гледай, той е от видните "софтаджии"

Има доста по-важни неща с които да започнеш подготовката на джипката си (и твоята) за офроуд.
              Здравейте колеги, правилно ли съм разбрал:
              1. Не е важно дали си с вътрешни гуми( по-добре да не си)
              2. Витара без лебедка е номбер 1 във софт и може да учавства и във хард, а Витара със лебедка е намбар уан и във хард.
              ?
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

1.Недостатъците на вътрешните гуми ги беше споменал колега по-горе, а именно като се разбордира и винтила заминава в неизвестна посока
                2.Лебедката е много хубаво нещо, но по-хубаво е да има кой да те дръпне

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                  Здравейте колеги, правилно ли съм разбрал:
                  1. Не е важно дали си с вътрешни гуми( по-добре да не си)
                  2. Витара без лебедка е номбер 1 във софт и може да учавства и във хард, а Витара със лебедка е намбар уан и във хард.
                  ?
                  По важно е какви са ти външните гуми.
                  Николай Георгиев 0+
                  тел.0887357722

Коментар

Ако,лебедката е определяща,да ли една машина е номер 1-или номер 2 в харда,тогава Джугана щеше винаги ,да е шампион.Колкото до феновете на Витара,сега е момента да теглите една пъртина през Плана(щото е най близо до Софияи е най-равна)и пак ще си говорим,май ще я оставим за КПП,на лисиците след първата повреда,щото здрава Витара рядко се прибира от такава разходка ако е била първа машина цял ден.

Коментар

Някой от вас разбра ли че щеше да ме отнесе при последната ви разходка ?

Коментар

Нищо не сме усетили
                        Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                        Mercedes w212 E350 4matic
                        Ducati Monster 600
                        O888795575

Коментар

Сега, като връщам лентата назад и чета мненията Ви за Витара, разбирам колко сте прави.
                          След всяко по "хард" излизане все нещо трябваше да й се прави, но ме е прибирала винаги до гаража, дори със спукан блок на мотора. А това да ми пресече маслото, го приемах за нормално по едно време. И си мислех, че и другите джипки са така.....
                          Колко съм бил смел да ходя сам, а даже и съм возел и хора с мене?
                          Вярно е и друго: Че друга джипка не съм карал и нямам впечатления, но тази е мноооого проходима!
                          Поздрави на всички и приятно посрещане на празниците!
                          0889 38 43 67 Милен

Коментар

Следващия път ще усетите.

Коментар

Първоначално публикуван от kostadin_ra Преглед на мнение
                              Следващия път ще усетите.
                              ??????!!!!!!....Ако имаш нещо за казване го кажи!

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                                ??????!!!!!!....Ако имаш нещо за казване го кажи!
                                И на мен ми се иска колегата да каже с подробности , каде как и тн. В групата нямаме конфликтни личности.
                                Ако някой от го е засекъл , в което се съмнявам а дори и да е така не е умишлено, то със сигурност ще получи офицялно извинение. До тук добре сега колега Костадин стига писа с недомлъвки в няколко теми , защото никой не обича да го заплашват.
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X