Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Доста доста приятно! Поздравления за най-бойната група!

....митак сега е момента да кажеш за компресора. от къде, ...

Коментар

Привет и от мен на тази готина група.За да не нисе случват такива ,нещица като с гумите на Паджерото,ние караме с вътрешни гуми.Много се радвам че се запознах с вашата група(някой вече познавам и всички знаят че имам много повече от добро мнение за тях)предлагам като навали малко повече сняг да направим една съвместна разходка,ако нямате нищо напротив.Мисля ние да дойдеме на параклиса на Манастирище и отам да покараме нанякъде заедно,ако сте съгласни.Мисля че през някой от почивните дни около Коледа е удачно.

Коментар

Ама не видях снимки на голямото загъзване, или не ви беше до снимки тогава?
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          ........ голямото загъзване.....
          Обезателно да пуснете снимки
          Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
            Доста доста приятно! Поздравления за най-бойната група!

....митак сега е момента да кажеш за компресора. от къде, ...
            Нормален компресор с две бутала. 33-ките ги вдига до към 3 атм., повече не съм го пробвал. От къде е - ще ти пиша на лично, че да не нарушаваме правилата за рекламата.

Ама не видях снимки на голямото загъзване, или не ви беше до снимки тогава?
            Кое точно имаш предвид? Че те си бяха няколко големи загъзвания
            www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
            0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
              Кое точно имаш предвид? Че те си бяха няколко големи загъзвания
              Дървото и/или дерето, това бе въпросът

Коментар

Дървото и/или дерето, това бе въпросът
                Има цели три/3/ клипчета бря,на предишната страница са.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                  Има цели три/3/ клипчета бря,на предишната страница са.

Не това бре, на връщане, не можах да слеза от колата да погледна как изглежда отстрани, че едно дърво ми беше до вратата

Коментар

Не това бре, на връщане, не можах да слеза от колата да погледна как изглежда отстрани, че едно дърво ми беше до вратата
                    Аааа, сега зацепих - говориш за мястото дето вадихме Гошко от дерето с уебедката
                    Те от там нямам снимки, а май и никой не се сети да снима. Явно ще трябва да го повторим това упражнение заради снимковия материал
                    0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                      Аааа, сега зацепих - говориш за мястото дето вадихме Гошко от дерето с уебедката
                      Те от там нямам снимки, а май и никой не се сети да снима. Явно ще трябва да го повторим това упражнение заради снимковия материал
                      Убаво, айде! Кога?

Коментар

Благодарности за снимките! Страхотна разходка!
                        С интерес наблюдавам участието на колегата с бялата Витара и събирам кураж за последващото ми присъединяване към групата.
                        Видях и с какво да започна в подготовката на джипката ми за оффроуд - вътрешни гуми, за да си спестя някой неудобни пози.....
                        0889 38 43 67 Милен

Коментар

Аз не мога да се съглася с колегата по въпрода с вътрешните гуми, какво се случва като спаднеш на 1 атмосвера гумите : джантата се върти а гумата НЕ.
                          Николай Георгиев 0+
                          тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                            Благодарности за снимките! Страхотна разходка!
                            С интерес наблюдавам участието на колегата с бялата Витара и събирам кураж за последващото ми присъединяване към групата.
                            Видях и с какво да започна в подготовката на джипката ми за оффроуд - вътрешни гуми, за да си спестя някой неудобни пози.....
                            Ти колегата с бялата витара не го гледай, той е от видните "софтаджии"

Има доста по-важни неща с които да започнеш подготовката на джипката си (и твоята) за офроуд.
                            0898777327

Коментар

Единствената причина за разбордиране на гумите си я написа - широки джанти (или тесни гуми).
                              Аз имах един период, в който всяка седмица, всяка разходка - поне по едно разбордиране.
                              Минах на една идея по-широки гуми и от тогава не ми се е случвало.

Колкото до "колегата с бялата витара" - хубаво е да имаш цел, кумир или виждане за това какво искаш (кой както иска да го нарича).
                              Пътят е дълъг, трънлив и... вечен Важното е да има за какво да се дерзае
                              Покарай още няколко разходки от различен вид за да разбереш какво те влече, че пътища разни.
                              Като знеш какво искаш - лесно
                              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                                Аз не мога да се съглася с колегата по въпрода с вътрешните гуми, какво се случва като спаднеш на 1 атмосвера гумите : джантата се върти а гумата НЕ.
                                Случва се това което,става и с гума без вътрешна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X