Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
    Случва се това което,става и с гума без вътрешна.

Да ,ама с малка разлика.При вътрешна гума вентила отива в небитието и няма опция напомпване.
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
      Единствената причина за разбордиране на гумите си я написа - широки джанти (или тесни гуми)...
      Ами не е само това. Аз съм с гуми 33х12,5. Джантите ми са широки 10 инча. Препоръката на производителя за този размер гуми е да се използват на джанти от 8,5 до 11 инча.

Tire Size Load Index Speed Rating Sidewall Rim Width Range (Min/Max)
      33x12.50R15/C 108 Q RWL 8.5" - 11"
      www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
      0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
        Ами не е само това. Аз съм с гуми 33х12,5. Джантите ми са широки 10 инча. Препоръката на производителя за този размер гуми е да се използват на джанти от 8,5 до 11 инча.

Да - те си препоръчват, аз споделях опит (базикахте ме лани за това) - с 205/80 се разбордирах постоянно, въпреки, че навсякъде пише, че спокойно си стоят на моите джанти. Щом минах на 235/85 (на същите джанти) - нито веднъж. А и мекички съм ги карал. Нито кайманките, нито сега врангерите...
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

33х12.5 по принцип ги дават за 10 инчова джанта. Според мен проблема е в леко хард задкормилно устроиство с повишено ниво на адреналин....ХИХИХИХИХИ. Сега сериозно има ли вероятност да е збъркано нещо в китаиските джанти.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Не са ти виновни нито гумите,нито джантите Мите,отдавна си мисля как ли ще "изглежда" Панчаревото с едни тракторки

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
              Не са ти виновни нито гумите,нито джантите Мите,отдавна си мисля как ли ще "изглежда" Панчаревото с едни тракторки
              Купувам 33"!!!!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Те препоръките са си много точни, но за пред кафето, не за офф. Сменяй едно от двете, джанти или гуми. При мен не се разбортират широки 13.5 на 8.5 джанти и при 0.5 атм. Даже преди наколко дни и на 0.4.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Гледай сега проблем има ли толкова широки тракторки че Митето да не ги разбордира.
                  Николай Георгиев 0+
                  тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                    Гледай сега проблем има ли толкова широки тракторки че Митето да не ги разбордира.
                    Ти не си ли виждал комбайн бе?
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Има, има, Мите, обади се, ша съдействам за отстъпки, ще замяза на Монстер Паджерото

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tractor-tyres-1.jpg
Прегледи:1
Размер:38.7 КБ
ID:5329780
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

За теб са 9Х16 тракторки!

Коментар

А защо тракторки - има достатъчно шарки агресивни гуми, които хем не сменят ландшафта, хем копат добре, хем можеш да се движиш нормално с тях и в не-кал...
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

А защо тракторки - има достатъчно шарки агресивни гуми, които хем не сменят ландшафта, хем копат добре, хем можеш да се движиш нормално с тях и в не-кал...
                            Нали знаеш, че пълно щастие няма!....А за " не-кал" си има цял друг автомобил

Коментар

Леле, заиграх се за малко с една нова играчка и гледай колко отговори...

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                              33х12.5 по принцип ги дават за 10 инчова джанта. Според мен проблема е в леко хард задкормилно устроиство с повишено ниво на адреналин....ХИХИХИХИХИ. Сега сериозно има ли вероятност да е збъркано нещо в китаиските джанти.
                              Ники, и аз напоследък се замислям в тази посока. Преди на тези джанти търкалях 31-ци х 10,5 инчови гуми и не бих казал, че са се разбордирали много повече от тези гуми.

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                              И на мен ми се иска да видя, ама не как ще изглежда, а как ще копае с тракторки .
                              Ако намеря от някъде подобен размер с такива джанти да пробвам една разходка, няма да е зле.

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                              Купувам 33"!!!!
                              Бартеросвам ги, за 35х13,5х15

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              Те препоръките са си много точни, но за пред кафето, не за офф. Сменяй едно от двете, джанти или гуми. При мен не се разбортират широки 13.5 на 8.5 джанти и при 0.5 атм. Даже преди наколко дни и на 0.4.
                              Все пак това не е гума за пред кафето. Едва ли препоръките за размерите на джантите за тип "кални" гуми ще се отнасят само за асфалта.
                              Истината е, че тези джанти са видели доста камъни и в момента външният им контур не е точна и равномерна окръжност. Та може там да е заровено кучето.
                              Мислих да сменя джантите с по-тесни, ама повече ме блазни идеята да мина на гуми 35х13,5 и тогава тези джанти ще са им точно, та затова още съм с тях.

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Има, има, Мите, обади се, ша съдействам за отстъпки, ще замяза на Монстер Паджерото

[ATTACH=CONFIG]396992[/ATTACH]
                              Вива, я сериозно кажи за размери и цени от този вид.

Нали знаеш за бръмбърите в главата...
                              www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                              0898777327

Коментар

Вива, я сериозно кажи за размери и цени от този вид.
                                Веднага щом ида на работа, ще дам инфо, лошото е, че и най-малките май ще са ти твърде големи, мисли за някакъв супер-екстра-хай-бодилифт дотогава
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X