Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
    Значи събота на площада в Бистрица в 10:00. Това е там на центъра където обръща рейса, нали.

Аз понеже досега не съм идвал с вас та ще ме извините за глупавия въпрос, ама нещо по-специално трябва ли да нося освен главата си и нещо за Йедение, като пържолки ребърца и друга нискокалорична храна.
    Точно там е, носи си освен пържолките и наръч сандвичи, че не се знае знае ли се...
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Екстра, мерси за съвета и ще се видим в събота.
      тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
        Точно там е, носи си освен пържолките и наръч сандвичи, че не се знае знае ли се...
        Сандвичите наистина са силно препоръчителни...

Очертава се към 80 км, или поне толкова планираме, а колко реално ще минем е друг въпрос.
        Маршрута грубо ще е Бистрица - Железница - Плана - Алино - Рельово и на обратно покрай Околите - покрай Бистрица - до Камбаните.

На доста места ще се кара по ATW тракове и последствия като надрана боя са силно вероятни.
        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
        0898777327

Коментар

Последно за събота или за неделя става въпрос защото малко се забърках
          ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
            Последно за събота или за неделя става въпрос защото малко се забърках
            Събота в 10.00 часа.

Това е планирания трак.

razhodka_shestyk.rar
            www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
            0898777327

Коментар

Колеги първо да благодаря за поканата и искам да Ви попитам:
              Карал съм много малко оффроад , Витарата ми е обикновенна и понеже маршрута не ми е познат, дали ще мога да се справя?
              И второто:
              За този маршрут дали ще ми стигнат 30 литра газ, щото съм изхвърлил резервоара и нямам друга алтернатива? Градско каране със толкова газ минавам около 150-170 километра.
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Гуми за калчица?Големи обуща-та да даваш повечко газ?Газта може и да ти стигне,а може и да не стигне-зависи.

Коментар

Малатеста оффроад , регенерати ,195R15 и са се държали добре на сняг и не много дълбока кал.
                  0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                    Малатеста оффроад , регенерати ,195R15 и са се държали добре на сняг и не много дълбока кал.
                    Гумите ти сигурно са Вранглери и не са за кал,но това ти е малкият проблем!
                    ...Ще се изложиш с тази газ!Старата ми Витара на бавни и 4х4 под 20л/100км газ-НЕ харчеше!
                    ...Не ме разбирай погрешно,просто ще се видиш в приключение и излишни проблеми!
                    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение

За този маршрут дали ще ми стигнат 30 литра газ, щото съм изхвърлил резервоара и нямам друга алтернатива? Градско каране със толкова газ минавам около 150-170 километра.
                      Здравей колега, моята бутилка е 40л т.е. по норма събира 32л с толкова тръгнах миналата година на събора в Ст. Загора.Изминах около 250км в това число и разходката в събота която беше около 20км.По нашия край имаме един маршрут където с толкова газ изминавам около 100км/Митака я знае Бакаджика, мазен лепкав чернозем/
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

И аз имам газова, с която на път минавам 250км, ама из гората за 100км свършва. Ама то много зависи и колко спираш, гледаш чудиш се и колко точно време ти трябва да се изровиш от всяка дупка кал. За мен на черно Жипката не харчи на километър а на моточас. Аз затова винаги имам и половин резервоар бензин, че както каза колегата по-горе - Не се знае, знае ли се.

Относно гумите - аз съм с BFGoodrich AT, ама са нови поне - на няколко месеца. Верно не са кални, ама засега уж се държат добре. Дано да няма драматични моменти, ама ще си покаже като затънем до огледалата :-). Като не сме с "подобрения" ние с теб ще внимаваме повечко и няма да се време навсякъде с "мъжете". :-)
                        Последно редактирано от kavarov; 16-12-11, 07:43.

Коментар

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
                          Дано да няма драматични моменти.
                          Ще има,ще има-вервай ми .Трака,който е приготвил Митето е доста интересен.И некой за вземе резачка за всеки случай.

Коментар

Имам въпрос към Митака аз не съм подготвен, с моите гуми дали мога да дойда. ХИХИХИХИ...
                            Прикачени файлове
                            Николай Георгиев 0+
                            тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                              с моите гуми дали мога да дойда. ХИХИХИХИ...
                              Ела,тамън да почерпиш. Екстра са,браво/честито/.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                                Ще има,ще има-вервай ми .Трака,който е приготвил Митето е доста интересен.И некой за вземе резачка за всеки случай.
                                Нямам резачка още - имам мачете и трион, че требе и да се потим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X