Може ли да запишете трака за да мога да преценя дали става за и за мене. Много ми харесва района и с удоволствие ще дойда по следващия път.
Успех
Няма нужда да го записваме - няколко пъти вече е записван
В прикачения файл има няколко вариации по темата.
Маршрута е готин и в кално време си има изпитания по него С гумите от подписа ти го карах аз лично първите два пъти, имах известни трудности, но никъде не са ме бутали и дърпали. Е, някои места с по 5-6 опита ги минавах...
Ако питаш мене, идвай и ще прецениш за става ли за тебе маршрута. Не ми се вярва от трака само да успееш да го прецениш...
Може ли да запишете трака за да мога да преценя дали става за и за мене. Много ми харесва района и с удоволствие ще дойда по следващия път.
Успех
Здравей,
в пост 221 има трака във формат Гугъл Земя, а в пост 224 има роуд бук за целия маршрут.
Маршрута може да се определи като малко по-труден "софт", но е променлив, в зависимост дали е валяло. Много неподготвени коли са го минавали без проблем. Разгледай темата по-напред, има доста снимки и клипове и ще добиеш представа за целия маршрут.
Иначе красотата и панорамните гледки към Витоша не могат да се опишат -трябва да се видят .
За следващата седмица се надявам вече да сме в пълен състав, че в момента доста джипки от групата са в бокса.
Поздрави.
Здравей,
в пост 221 има трака във формат Гугъл Земя, а в пост 224 има роуд бук за целия маршрут.
Маршрута може да се определи като малко по-труден "софт", но е променлив, в зависимост дали е валяло. Много неподготвени коли са го минавали без проблем. Разгледай темата по-напред, има доста снимки и клипове и ще добиеш представа за целия маршрут.
Иначе красотата и панорамните гледки към Витоша не могат да се опишат -трябва да се видят .
За следващата седмица се надявам вече да сме в пълен състав, че в момента доста джипки от групата са в бокса.
Поздрави.
Вече и в пост 259 има трак. Мите, малко по-бърз съм от тебе на клавиатурата
"The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар