Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходка Бистрица - Широки дол - Бистрица

Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнение
    Да знаете искренно ви завиждам! Прекрасна разходка сте си спретнали! Защо все на мен се случва да изпускам най-готините разходки!
    Ице, другият път да си на линия!!! Вчера не успяхме да стигнем до Чуйпетлово и от там до Кладница. От колеги от Рударци разбрах, че този маршрут в момента е доста тежък, така че предлагам на следващата разходка да тръгнем от Кладница нагоре....
    Y61

Коментар

На този маршрут май му върви на вода! Колкото и пъти да сме пробвали все е било след дъжд! Ама следващата няма да я пропусна НЯМА!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Сашко Преглед на мнение
        Ице, другият път да си на линия!!! Вчера не успяхме да стигнем до Чуйпетлово и от там до Кладница. От колеги от Рударци разбрах, че този маршрут в момента е доста тежък, така че предлагам на следващата разходка да тръгнем от Кладница нагоре....
        По Витоша е доста вероятно по това време още да има по-дълбок сняг и да не може да се мине навсякъде.
        Миналата година на 12 април карах по това трасе и се наложи да се връщам и да търся заобиколен път, защото над Чуйпетлово на височина около 1500 м. имаше участък с дълбоки преспи.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Добър вечер колеги! Дойде ред и аз да благодаря на всички за успешно завършената разходка, която ни зареди с много попожителна енергия и емоция. Смятам, че след всяка разходка придобиваме опит и ставаме все по-добри.
          Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнение
            Кажете кога!
            виж това, ако се организираме, дали няма да те заинтригува:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=90755
            "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

малко снимки
              Прикачени файлове
              Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

Първоначално публикуван от Сашко Преглед на мнение
                ...предлагам на следващата разходка да тръгнем от Кладница нагоре....
                Напълно подкрепям идеята, интересно ще е да сменим посоката и да разнообразим маршрута. Може да го направим през някой от почивните дни по Великден.
                www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                0898777327

Коментар

аз нямам голям опит в оффроуда и за мен определено беше най-добрата разходка до момента.групата беше много добра и задружна,а и финала на деня определено го потвърди.благодаря на всички за хубавото изживяване и на Сашо,че ме взе за навигатор (сигурно ще трябва и да почерпя !!!)

Коментар

Колеги, какво ще кажете в неделя (4.04.) да се разтъпчем междупразнично и да пробваме да минем маршрута наобратно, от Рударци до Бистрица? Например сборен пункт както предния път на Шел Драгичево в 10 часа.
                    И ако е хубаво времето може да си спретнем барбекю, а ако не - да похапнем в някоя от хубавите кръчми.
                    0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                      Колеги, какво ще кажете в неделя (4.04.) да се разтъпчем междупразнично и да пробваме да минем маршрута наобратно, от Рударци до Бистрица? Например сборен пункт както предния път на Шел Драгичево в 10 часа.
                      И ако е хубаво времето може да си спретнем барбекю, а ако не - да похапнем в някоя от хубавите кръчми.
                      Твърдо съм "за" да минем маршрута в обратна посока! Особено в частта Железница-Бистрица - знам вече всички трудни места в едната посока, но идея намам как ще да е наобратно

За неделя ще потвърдя допълнително. Но не ми се вярва да не дойда
                      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Ех, точно на Великден, понеделник също е почивен ден, дали ще ви е удобно за тогава
                        Y61

Коментар

Ами на мен за неделя ще ми е по-удобно, защото вече ще ми е доскучало от почивните дни, а и понеделник като не съм на работа ще имам време да измия джипката и да я подготвя за влизане в бокса. Останалите от групата какво мислят, няма ли желаещи?
                          0898777327

Коментар

Ами на мен за неделя ще ми е по-удобно, защото вече ще ми е доскучало от почивните дни, а и понеделник като не съм на работа ще имам време да измия джипката и да я подготвя за влизане в бокса. Останалите от групата какво мислят, няма ли желаещи?
                            Ще ми остане агнешкото,,сори !
                            А и аз ще влизам в бокса за малко тунинг !
                            Боян 0898 / 63 66 73
                            Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

мите, и мене не ме пускат неделя. за понеделник съм ок!
                              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Boyang Преглед на мнение
                                Ще ми остане агнешкото,,сори !

Ако го вземеш на разходката няма да остане
                                0898777327

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X