Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: При Дядо Владо

Наздраве
    878511557

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
      Тия с ровърите ни наплашиха.
      Да бе, един така съ притесни че е с паркетник, та даже объркА пътя за пред кафето Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10-03-13_1239.jpg
Прегледи:1
Размер:59.7 КБ
ID:5464075...........

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Е няма ли да има втора сесия за.. Надин? Всичко ли дигнаха?
      Тия явно са безсмъртни, или се множат чрез просто делене, дойде единНатиснете снимката за да я уголемите

Име:10-03-13_1415.jpg
Размер:57.4 КБ
ID:5464077 и докато се завъртиш станат няколкоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:10-03-13_1333.jpg
Размер:69.6 КБ
ID:5464076......ама кучИ с кокал и деди с "Ровър".....
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Цял ден го дебнахме . Кога е снимал никой не видя. Нещо на шести отдел ми звучи.Наборе направо си си титулован шпионин / за правоверните джипаджии да се чете разузнавач/.

Коментар

Ей, това сивото Диско ми се чини познато ... Ако е тоя , не се съмнявай .
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Дедиии, продължават да ме гризат съмнения, че на това предното не работи коректно. Димата каза, че е било включено, а ми се вижда, че не върти... Я виж ти:

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Дедиии, продължават да ме гризат съмнения, че на това предното не работи коректно.....
              Делото на давещите се е в ръцете на давещите се....ако някой го съмнява, да идва да проверяваме........че не въртеше първия път и аз видях.....ама кво'от това, всичко било включено казаха
              Допълнение е, че и времето на двете ми ръце и главата към тях е заето поне до средата на следващия месец. Ще трябва и да правя нещо като секс с кокошка Това червенкото (Силверадо)Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22-03-13_1521.jpg
Размер:91.3 КБ
ID:5465111 си е убило задния мост, а такъв в района няма, и те ти два моста от брат му(армейски К5) трупен донор...ама май бащите са различни, а и не са от една майка....но тежат еднакво и са големиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:22-03-13_1520.jpg
Размер:71.0 КБ
ID:5465110 дебм@@му

Коментар

Бааааах мааму много големи жилеза тия. Сериозна задачка сте си поставили.
                Ако остане време и приемате гости може пак да намина да подосаждам с глупави въпроси относно разни джипки пък и да се запознаем и с другите,че засега само с Дядо имах честта.Ама ще кажете и какво да донеса,че така с празни ръце два пъти не бива.
                Няма страшно в умирачката...
                Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                  Бааааах мааму много големи жилеза тия. Сериозна задачка сте си поставили.
                  Ако остане време и приемате гости може пак да намина да подосаждам с глупави въпроси относно разни джипки пък и да се запознаем и с другите,че засега само с Дядо имах честта.Ама ще кажете и какво да донеса,че така с празни ръце два пъти не бива.
                  Е-е-е, че тя твойта лесна - минаваш пътьом през месарския и „мокрия“ щандове на Кауфланд, пълниш по 1 торба за всека ръка и после - право там .
                  пп: а кюмюр за скарата ич не требва, но ако донесеш, нема да ти се сърдат.
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Деди, като гледам тия от Надин освен Ровърите и Шевролети ще трябва да товарят

Коментар

Деди, като гледам тия от Надин освен Ровърите и Шевролети ще трябва да товарят
                      А аз колко гледах ни един Ровер на вечна стоянка не видях.А каде беше Бронкото и трева скоро нема да поникне.

Коментар

Шевролети ще трябва да товарят
                        Бe някой май е сменил Шевито с Киа и не споменува за черпня....

Коментар

.....
                          Тия с ровърите ни наплашиха. От Надин ги събираха като за последно
                          Ей, куфар, дето още не може да подкара една проста колица - само се криеш от истинските разотки и разнасяш наденици дето не требе
                          Ти си кат фазомерите - пушиш, ма не съвсем И ти така - уж караш, а само пред скарата
                          Уж гуми купуваш, уж тва оправяш, уж онова оправяш, а само се криеш! Ела у гората (на Надин) да те видим колкото говориш поне наполовина караш ли
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                            Ела у гората (на Надин) ....
                            Туй, що требе да е.
                            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                            (А1+)
                            О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                              Туй, що требе да е.
                              Той си знае
                              Не мое да го подминем аз Кокича да го не базикнем
                              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Баси, тия с Ровърите да нямат СМС-известяване като ги споменат някъде бе

.............аз до Деди не мога да стигна, тея в гората искат да ходя................па и мечки има там

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X