Цял ден го дебнахме . Кога е снимал никой не видя. Нещо на шести отдел ми звучи.Наборе направо си си титулован шпионин / за правоверните джипаджии да се чете разузнавач/.
Дедиии, продължават да ме гризат съмнения, че на това предното не работи коректно. Димата каза, че е било включено, а ми се вижда, че не върти... Я виж ти:
Дедиии, продължават да ме гризат съмнения, че на това предното не работи коректно.....
Делото на давещите се е в ръцете на давещите се....ако някой го съмнява, да идва да проверяваме........че не въртеше първия път и аз видях.....ама кво'от това, всичко било включено казаха
Допълнение е, че и времето на двете ми ръце и главата към тях е заето поне до средата на следващия месец. Ще трябва и да правя нещо като секс с кокошка Това червенкото (Силверадо) си е убило задния мост, а такъв в района няма, и те ти два моста от брат му(армейски К5) трупен донор...ама май бащите са различни, а и не са от една майка....но тежат еднакво и са големи дебм@@му
Бааааах мааму много големи жилеза тия. Сериозна задачка сте си поставили.
Ако остане време и приемате гости може пак да намина да подосаждам с глупави въпроси относно разни джипки пък и да се запознаем и с другите,че засега само с Дядо имах честта.Ама ще кажете и какво да донеса,че така с празни ръце два пъти не бива.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Бааааах мааму много големи жилеза тия. Сериозна задачка сте си поставили.
Ако остане време и приемате гости може пак да намина да подосаждам с глупави въпроси относно разни джипки пък и да се запознаем и с другите,че засега само с Дядо имах честта.Ама ще кажете и какво да донеса,че така с празни ръце два пъти не бива.
Е-е-е, че тя твойта лесна - минаваш пътьом през месарския и „мокрия“ щандове на Кауфланд, пълниш по 1 торба за всека ръка и после - право там .
пп: а кюмюр за скарата ич не требва, но ако донесеш, нема да ти се сърдат.
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
.....
Тия с ровърите ни наплашиха. От Надин ги събираха като за последно
Ей, куфар, дето още не може да подкара една проста колица - само се криеш от истинските разотки и разнасяш наденици дето не требе
Ти си кат фазомерите - пушиш, ма не съвсем И ти така - уж караш, а само пред скарата
Уж гуми купуваш, уж тва оправяш, уж онова оправяш, а само се криеш! Ела у гората (на Надин) да те видим колкото говориш поне наполовина караш ли
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар