А тоя двор не е моя.Там съм през седмицата в момента,че работата както се вижда ни задължава.
Не че и при мен няма такава количка,ма друго си е на обекта да сглобиш една скара от подръчни материали.Да нахвърляш дървата и драснеш клечката и да си сгънеш щипка от профил за алуминиева дограма.Ей тогава вкуса друг става някак си.А и колегите зная,че докато ми дадат идеята и мръвките вече готови станали.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
От: Гръмнаха Златко Баретата пред съдебната палата
Седим си днес банда съфорумци, препичаме се на слънцето( и на барбекю), кебапчим си кротко, прекарваме холестерола кой с кафе, кой с бира, кой с червено винце.....и изведнъж (във виното е истината) виждаме че от покрива на гаража ми до отсрешния бряг на реката в ниското е колкото "От онова място до другото място" е нека всеки от форумните стрелци да заповяда, да покаже как се стреля отгоре надолу и с какви отклонения.
П.П. Най-добре е с въздушна пушка, и категорично без употреба на незаконни оръжия!
Седим си днес банда съфорумци, препичаме се на слънцето( и на барбекю), кебапчим си кротко, прекарваме холестерола кой с кафе, кой с бира, кой с червено винце.....и изведнъж (във виното е истината) виждаме че от покрива на гаража ми до отсрешния бряг на реката в ниското е колкото "От онова място до другото място" е нека всеки от форумните стрелци да заповяда, да покаже как се стреля отгоре надолу и с какви отклонения.
П.П. Най-добре е с въздушна пушка, и категорично без употреба на незаконни оръжия!
Мене това с винцето ми стана интересно. Кво вино (ако е домашно) по това време, ние по нашия край си имаме една приказка, мъж дето си не е изпил виното, и жена дето си не е изпрела вълната до нова година, за нищо не стават.
При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Радвам се, че старото му сърце бие наново
Ще потърся и стартера, че е профилактиран, а мен не ми трябва
Може другата седмица да го видя на живо при Деди
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Мене това с винцето ми стана интересно. Кво вино (ако е домашно) по това време, ние по нашия край си имаме една приказка, мъж дето си не е изпил виното, и жена дето си не е изпрела вълната до нова година, за нищо не стават.
А тия къде го изпиваме до Никулден.......
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Радвам се, че старото му сърце бие наново
Ще потърся и стартера, че е профилактиран, а мен не ми трябва
Може другата седмица да го видя на живо при Деди
Коментар