Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: При Дядо Владо

Е хайде да видим де....
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Снимки нямаше, че е секретно
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ейй пу да му се не види.Ей една от мене поне аз да ви ядосам Натиснете снимката за да я уголемите

Име:(R)Снимки0060р.jpg
Прегледи:1
Размер:261.2 КБ
ID:5447508Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23012013286.jpg
Прегледи:1
Размер:144.6 КБ
ID:5447509 пък и да подсладя темата,ако позволите.На това му викам аз трудовашка количка.

Коментар

да ни ядосаш, колко да ни ядосаш.......... я кажи къде е тоя двор с количката, да дойдем, па да видим колко колички мое да изядем

Коментар

А тоя двор не е моя.Там съм през седмицата в момента,че работата както се вижда ни задължава.
            Не че и при мен няма такава количка,ма друго си е на обекта да сглобиш една скара от подръчни материали.Да нахвърляш дървата и драснеш клечката и да си сгънеш щипка от профил за алуминиева дограма.Ей тогава вкуса друг става някак си.А и колегите зная,че докато ми дадат идеята и мръвките вече готови станали.

Коментар

• От: Гръмнаха Златко Баретата пред съдебната палата

Седим си днес банда съфорумци, препичаме се на слънцето( и на барбекю), кебапчим си кротко, прекарваме холестерола кой с кафе, кой с бира, кой с червено винце.....и изведнъж (във виното е истината) виждаме че от покрива на гаража ми до отсрешния бряг на реката в ниското е колкото "От онова място до другото място" е нека всеки от форумните стрелци да заповяда, да покаже как се стреля отгоре надолу и с какви отклонения.
              П.П. Най-добре е с въздушна пушка, и категорично без употреба на незаконни оръжия!
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Още една причина да ти дода на гости... явно трябва да нося въздухарката

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1a.jpg
Прегледи:2
Размер:140.3 КБ
ID:5454103
                  878511557

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Седим си днес банда съфорумци, препичаме се на слънцето( и на барбекю), кебапчим си кротко, прекарваме холестерола кой с кафе, кой с бира, кой с червено винце.....и изведнъж (във виното е истината) виждаме че от покрива на гаража ми до отсрешния бряг на реката в ниското е колкото "От онова място до другото място" е нека всеки от форумните стрелци да заповяда, да покаже как се стреля отгоре надолу и с какви отклонения.
                    П.П. Най-добре е с въздушна пушка, и категорично без употреба на незаконни оръжия!
                    Мене това с винцето ми стана интересно. Кво вино (ако е домашно) по това време, ние по нашия край си имаме една приказка, мъж дето си не е изпил виното, и жена дето си не е изпрела вълната до нова година, за нищо не стават.
                    При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Еретик!
                      Таа марка, па и с тоа матор Ша та низвергнат!
                      Дай поне у ряката да видим как е - излаа ли от там
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

То на такова разстояние ,е така за спорта и с лък става и ше ги нареда една до друга,е така за спорта!
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Насе,хиляди благодарности.

Благодарение на теб,хипо трАгна.
                          878511557

Коментар

Радвам се, че старото му сърце бие наново
                            Ще потърся и стартера, че е профилактиран, а мен не ми трябва
                            Може другата седмица да го видя на живо при Деди
                            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от DIMILIEV Преглед на мнение
                              Мене това с винцето ми стана интересно. Кво вино (ако е домашно) по това време, ние по нашия край си имаме една приказка, мъж дето си не е изпил виното, и жена дето си не е изпрела вълната до нова година, за нищо не стават.
                              А тия къде го изпиваме до Никулден.......
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                                Радвам се, че старото му сърце бие наново
                                Ще потърся и стартера, че е профилактиран, а мен не ми трябва
                                Може другата седмица да го видя на живо при Деди

Добре си дошъл,таман да си оправим сметките.
                                878511557

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X