Обява
Свий
Няма добавени обяви.
При Дядо Владо
Свий
X
-
От: При Дядо Владо
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение....Друг се подготвя за битка с холестерола..........
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение..........и победих
Коментар
-
Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение...но утре холестерола ще отвърне на удара......съгласен, да идва
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Здравейте колеги ентусиасти!
Понеже славата на "полигона" се носи из този форум, че и отвъд, скромно исках да се натрапя на някой от вашите излети.
Ще се радвам много да се запознаем, бирата, винцето и пържолките са вече на седалката до мен! (спокойно, навън е студ)
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gary Преглед на мнениеЩе се радвам много да се запознаем, бирата, винцето и пържолките са вече на седалката до мен! (спокойно, навън е студ)........да видиш как ще те налазят
Коментар
-
Тъй като аз уж дадох идеята за днес, пък се измъкнах, предлагам следното:
Този четвъртък, една сбирка, на когото му се каля, при Дядо Владо, да кажем към 11 часа. От мен, като новобранец са пържолките и биричката. Да го направим как си требе.
Други предложения също са, разбира се, добре дошли
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеСам ли ще ме оставите? Ехоооооо ...., те много хора тук голям го вадят
, ......ама мек
Gary дойде с две кила прЪжолчета, а един подготвен жип с лебедка нямаше, да му вади G-цата от ряката, та се наложи сами да си се каляме и сами да се борим с мръФкитемъкааа, мъка
П.П. Някой G-цар да каже къде да издирим ел.схема за включване на блокажите на G-ца (463, 350Д, автомат), че на тая са нещо много своенравни ("цък" копчи мъ нъц....чак на найстия път) и ще закОпа собственика си някъде.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар