От: АТ vs МТ
Илийка - чети пак темата, да видим кой извърта нещата! Искам да ми посочиш - къде в темата аз съм написал, че АТ-тата са по-добри в кал от МТ-тата..?!! Дори и в първото си мнение, съм описал случката като феномен (нещо необичайно, изключение и т.н.) и, че съм озадачен! В последствие съм написал и съвсем коректно, че след неколкократно преглеждане на клиповете - феномен няма, а всичко е до мотор и зку! Направил съм и извод от цялата работа, че ако няма матор, няма смисъл и от големи кални (заради по-голямото им съпротивление) гуми, като съм уточнил и ,че си говорим за двигатели които не могат да ги въртят тези гуми, че масово се лифтват маломощни джипове и се обуват в такива гуми, без да се променят предавателни числа и прочее и не виждам никой от вас да го е оспорил... Това, че твърдя, че АТ–тата са по-добри от МТ-тата си го измислихте вие! Така, че нищо не извъртам нито си меря п*шката с някой! Не аз започнах да давам акъли как се минава от там нито нереални примери с девствени дерета и т.н. пишкомерене! Аз каквото коментирам го има заснето и мен ме има във видеото! Та ако ще правим само безсмислени тестове на гуми с предизвестен край - ок да правим, ама тази тема не е за това! Като ще правим тестове, да видим аджеба и дали това за което пиша от самото начало не е вярно! Така си мисля аз...
Първоначално публикуван от gimax
Преглед на мнение

Нещо взе да ми се струва, че съвсем го ударихте на приказки! Щом аз ще доказвам нещо което не съм твърдял, пък да вземете вие да докажете твърденията си! Давай да видим колко е лесно, или като колегата PinMaster ще дадеш на задна и ще започнеш да обсъждаш особеностите на фотографията във Фейса...?!!!
Коментар