Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А трябваше да бъде само пикник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: А трябваше да бъде само пикник

Е сега беше моментът да се обадите на оня момък с МЛ-а дето разправяше, че за него 50 санта мокър сняг са нищо. Аз се опитах да прегазя 20 метра през ливадата зад блока една нощ и видях зор, пък за вас не знам. Поне сте се поразкършили на слънце, че аз висях пред Народното събрание ...
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Е сега беше моментът да се обадите на оня момък с МЛ-а дето разправяше, че за него 50 санта мокър сняг са нищо. Аз се опитах да прегазя 20 метра през ливадата зад блока една нощ и видях зор, пък за вас не знам. Поне сте се поразкършили на слънце, че аз висях пред Народното събрание ...
      А, гимнастика на чист въздух и много слънце имаше в изобилие. За такъв фитнес в града могат само да си мечтаят
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Прегледах записите от борд-камерата. Три часа бял фон (преден капак + сняг) с два мигача... Още в началото над Кокаляне, като пипнахме снега и се усети разликата с калта, ама не обърнахме внимание на този знак свише...

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Айде и от мене малко:

Такабях паркирал, когато чух по станцията: "Ела с колана!" Ела, ама...

[ATTACH=CONFIG]425859[/ATTACH]

Като оставим всичко останало , ...не че съм пристрастен ... , ама вижте каква красота, ще си я сложа на десктопа!!!
          I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
            Като оставим всичко останало , ...не че съм пристрастен ... , ама вижте каква красота, ще си я сложа на десктопа!!!
            Благодаря! Красиво закъсал...

Ето още малко от еднообразните:

Коментар

Аз мисля, че забравихме да споменем кой е виновен Круме, ти си виновен! За пропуснат пикник
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Аз мисля, че забравихме да споменем кой е виновен Круме, ти си виновен! За пропуснат пикник
                Той, освен че не дойде, извърши още едно предателство- карал си мотора! Направо не знам дали го познавам...

Коментар

Хубава заигрявка сте си спретнали!! Ама не е ли по-лесно, някой да нагази с ботушите, преди да сте се окопали всичките?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    Хубава заигрявка сте си спретнали!! Ама не е ли по-лесно, някой да нагази с ботушите, преди да сте се окопали всичките?
                    Ако щеш вярвай, ама на ботуш със подскоци отгоре (знаеш, че не съм дребен, нито кльощав) не пропадаш!

Коментар

Ако щеш вярвай, ама на ботуш със подскоци отгоре (знаеш, че не съм дребен, нито кльощав) не пропадаш!

Ами тогава един по един! И повече дълги въжета. Аз, в кишата нося 30+40м. Страх да пази!

Коментар

Браво,все пак е имало емоций.
                        899152366

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Ами тогава един по един! И повече дълги въжета. Аз, в кишата нося 30+40м. Страх да пази!
                          Имахме и повече. Че и ги ползвахме. Просто за един кратък момент решихме, че трудното (изкачването) свърши. До тогава се движехме много дисциплинирано. Просто закъсахме всички, в рамките на 10 секунди. После, естествено, се дооформихме като... личности кой по-дълбоко, кой по-далече...

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            Да бе,аз съм ви виновен че вие сте каръци! Добре че не успях да дойда-щях да ви лежа на съвестта(дано ти имаш такава,че онези двамата....едва ли),след като умра от глад! Баси и пикника! При мен неделята също беше тежка!!! До обяд спане,после открих сезона с мотора до една кръчма с най-добрата шкембе-чорба на запад от Люлин! Много тежко ми беше! Почти колкото на вас!
                            088пет722пет99
                            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                              Да бе,аз съм ви виновен че вие сте каръци! Добре че не успях да дойда-щях да ви лежа на съвестта(дано ти имаш такава,че онези двамата....едва ли),след като умра от глад! Баси и пикника! При мен неделята също беше тежка!!! До обяд спане,после открих сезона с мотора до една кръчма с най-добрата шкембе-чорба на запад от Люлин! Много тежко ми беше! Почти колкото на вас!
                              Ma aз няколко пъти му казвам на Илийката да запалим скарата на полосата, той-НЕ! Преди това му предложих да хвърлим солта, дето е за пържолите, та да се стопи снега, пак НЕ!

Коментар

Ma aз няколко пъти му казвам на Илийката да запалим скарата на полосата, той-НЕ! Преди това му предложих да хвърлим солта, дето е за пържолите, та да се стопи снега, пак НЕ!
                                Айдеее,пак аз виновен.И земи го смени тоя аватар вече.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X