Благодаря Драго!Тука си е як сняг,но ако бех с ГАЗ-ката щеше да ми е по лесно по дебелия сняг,но си нямам покривче над главата,а и вентилаторите на парното няма кой да ми свърже!
Направих и малко "телефонно видео",но да се снима от Джимнито на Зари си е цяло предизвикателство!Дано се постопли та да си припалим 69-ката тези дни!
Ето видеото:
П.П.Благодарение на модераторите е оправено и предното клипче и вече може да се гледа.
В неделята с Цендо трябваше да доставим малко продукти на баща ми,но накрая се вижда кое е най проходимо през дълбокия сняг!
Застигнахме по пътя си една УАЗ-ка и ни направи път.
Имаше доста наклонени храсталаци за отстраняване.
Снега е дебел и неотъпкан а джипката върви,но с доста буксуване.
Кайманите се представят горе долу добре,според мойте очаквания за този неутъпкан сняг.
На Цендо снега му се струваше плитък!
Наложи се по едно време да пуснем и лебедката за малко...
Почти до тук стигнахме и се отказахме да излизаме по нагоре.
Маркони (така се казва превозното средсто на баща ми)ни пресрещна за да претоварим багажа.Оказа се ,че за най екстремните места и пътеки в планината най надежден транспорт са четириногите!
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Отдавна не сме писали по темата,но тази събота (24.11.12г.) направихме една прекрасна разходка.Този път ни гостуваха хард групата от Бяла слатина и Генчо от Враца.
Гостите ни изненадаха и преди уречения час взеха да звънят че са пристигнали!
В 10.00ч. потеглихме в посока с.Оселна,като крайната цел беше местността "Ружнико"
В с.Оселна ни чакаше Росен с ТКЗС-то.
Отначало терена беше каменист и здрав.
Тука Пачо нещо се сборичка с едно камъче.
Времето не беше хубаво за снимки,но пък за разходка си беше екстра.
Уточняваме маршрутите.
Това в далечината е с.Зверино.
Тази стръмнина ни стресна отначало ,но после я превзехме.Едни го минаха на буксир ,а пък други с новите гуменки се изстреляха по наклона.
Така става когато те тегли "Звяра" на Пачо!
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар