Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Това е от неделното ходене по Плана:
    http://tranzit.dir.bg/load.php?id=0X...s4LP6Gv1340396
    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Мастаре, нали се разбрахме, че скара е имало

Коментар

Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнение
        Мастаре, нали се разбрахме, че скара е имало
        Оооо, ооо, оо - яли сте зад гърба ми???
        Ша видиш ти следуйшият пАт, че на Илийката валандерчето се помни
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

И аз точно щях да питам за Валандара на Илийката, че е знаменит. Иначе виждам, че сте ми изпълнили заръката - понакаляли сте се. Браво.
          тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Ето и видеото от вчера:

Коментар

Ммммм, чудно видео, мерси Илийка. Като валне още малко и вече ще е красота.
              тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Хъм къде ? намерихте тая кал бре Илика.
                Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Има, има, още не е попило добре, но след толко суша лятото става.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
                    Хъм къде ? намерихте тая кал бре Илика.
                    Над Лозен и малко над Пасарел,нали знаеш,че я надушвам като "гладно цигане кебапче"

Коментар

Колегата с Ферозата защо така заходи на първата дупка.....щеше вярно да се обърне
                      Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                      0888/00-55-37

Коментар

Хайде да повторим маршрута през уикенда, може и на скара да наблегнем
                        VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                          Колегата с Ферозата защо така заходи на първата дупка.....щеше вярно да се обърне
                          Щото не слуша,ама ще се научи.Вчера изкара късмет.Виж,че и на втората дупка мина по негов си начин,а не по следите на другите.Ще разбере,може би,че колкото по-назад в колоната ,толкова по-лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                            Хайде да повторим маршрута през уикенда, може и на скара да наблегнем
                            Викенда няма ли да одим да гледаме майсторите в Нови Искър?

Коментар

Ами защото реших твърде рано да се върна на основното трасе и не забелязах високия коловоз, метър по-късно да бях хванал на ляво и нямаше да има грижи. Втората дупка вече си я бях минавал и там грижи нямаше.

Коментар

Изтръпна ли като се заклати?

Аз лично да, само гледайки видеото. Трябва да внимаваш, защото някой път наглед безобидни места са опасни.

Аз щях да се обърна на пътя към Мургаш, където съм минавал десетки пъти. При това беше съвсем сухо. Онзи стръмен склон до хижата и фургоните, малко под върха реших, че ще го кача и на задно при това реших, че ще го направя по тревата извън основните коловози нагоре.....малко преди края задните ми гуми пребоксуваха върху тревата, защото автомата свали предавка и както си бях на газ така си останах на място. Отпуснах газта и този джип като се сърна назаден.....спирачките не държат. Предните са стиснали здраво но поради наклона им лисваше сцепление и тежест, а задните са слаби като станат водещи.
                                По навик включих на задна (оттренирал съм го като катеря стръмни наклони на бавни, за да има какво да ме държи, ако не успея да се кача по стръмен наклон)
                                Да, ама на задно задно ефектът е все едно дадох газ. Джипът се засили неконтролируемо назад и накрая се усука странично и как не се обърна идея нямам.
                                Просто подцених ситуацията съвсем аматьорски и щеше да стане грозна картинка. Вътре бяхме и без колани и кучетата бяха с мен....мани, мани.

Вече ме е шубе и всичко катеря на бавни вече, за да имам застраховка.
                                Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                                0888/00-55-37

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X