Това е трака по който карахме. Не е съвсем точен, защото това е предварително начертания в Мап сорса, а после не съм го записал. На Витиня се наложи да заобиколим ловното стопанство, че имаше бариера и минахме към 7 км по асфалта до с. Чурек и оттам отново в гората.
П.П. От друга страна съм ви благодарен, че ми разнообразихте деня. Щях да само да карам цял ден- голяма работа! Вместо това чистих, готвих, пазарувах....
Гена, сърце не ни даде да те откъснем от тези приятни занимания и да те караме да се разхождаш по някакви си баири, че и да те мъчим с гадна скара и бира...
Гена, сърце не ни даде да те откъснем от тези приятни занимания и да те караме да се разхождаш по някакви си баири, че и да те мъчим с гадна скара и бира...
Някак подло е така пост-фактум да се съобщава: "Пък ние ходихме еди къде си | Снимки"
Не знам дали го казах: подло е
Не че щях да дойда, но по принцип
Аз направо предлагам да измислим някакво групово наказание, да не им говорим една седмица или да не си играем повече с тях. А дотогава, никакви бири-скари повече!!! Обидена и огорчена съм съвсем!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Аз направо предлагам да измислим някакво групово наказание, да не им говорим една седмица или да не си играем повече с тях. А дотогава, никакви бири-скари повече!!! Обидена и огорчена съм съвсем!
Ъъъъ всъшност, точно тия убавци, по-добре да осигурават скара-бирата за десет разходки напред
Ъъъъ всъшност, точно тия убавци, по-добре да осигурават скара-бирата за десет разходки напред
Мите,така си мислиш ти и група съветски учени .
А сега по същество.Цяла събота се борих с едни луканки и суджуци/който иска може да погледне няколко теми по-надолу/ и чак вечерта приключих всичко,погледнах тук-нищо /крайно време е когато някой пита за разходка,да вземе да измисли маршрут, да организира такава и тогава да пише глупости-ядосах се-извинете/.Звъннах на Митето,с въпрос "айде утре да я видим тая Стара планина,щото нещо много модерна е станала",а той вика"ми измисли маршрут,аз ще звънна на...../участниците/ и тръгваме".Седнах на мапсорса,нагласих набързо един трак/от който успяхме да минем :70 %,щото на "офрм"-то не са отбелязани бариерите/.И така потеглихме от София и по асфалта до с.Стъргел и от там нагоре.Имаше срещи с вкусен вид,ама нали сме си културни ги
оставихме да живеят.Продължихме нагоре,като целта ни бе вр.Звездец.Качихме го,ама много ветър,много нещо-щеше да издуха щерката направо-така духаше.Ама пък е красиво та дрънка.От там поехме към Арабаконак,срещнахме други ентусиасти,поели към върха/много посещаемо място се оказа/.Слезнахме до паметника,продължихме по трака и след малко-греда/Митака я е снимал/,ДЛС Витиня-врата на сред пътя,а като правих трака не бе отбелязано никъде.От там по асфалта до входа на същото стопанство,щото се оказа,че там ни е трака,но и там греда.Бариера.Видяхме един юнак,попитахме и той вика-е са ще звънна да питам шефа.Говорих с Шефа,казах му какви сме,какви са ни намеренията и той каза,че ще викне пазача да ни отвори бариерата/не че не можехме да я позаобиколим/.Почакахме 20 мин. и нищо,отидохме до пазача,а той нищо не знае,звънна на шефа пак,а той вика не може/какви гадни хора има на тоя свят/ имало ловен ден ,това му беше обяснението-втория път.Теглихме му по една и отпрашихме към с.Чурек,от където щяхме да хващаме гората.Излезнахме почти на билото и решихме да похапнем в края на гората,щото нагоре беше само ветър и трънки.Приготвихме "хеви метъл манджа",продължихме напред,като минахме под вр.Мургаш и от там бързо,бързо-щото беше як прахоляк слезнахме в р.Елешница.Ама беше замръзнала яко,щом 4 джипа не можеха да счупят леда на места.Ама иначе лятото там трябва да е доста приятно/хладно/.Излезнахме от реката,още малка доза прахоляк /покрай х.Ловец/ и на с.Кремиковци.Това беше.Решихме единодушно да повторим маршрута,но да повали малко,да поразкаля и задължително в събота-за да имаме време да го минем до неделя .
Коментар