Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Браво бе. Що никой нищо не обади?
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

и аз това се питам
      895488335

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
        Как никой бе? Крум се обади... малко преди да се качат на върха...

Нищо! Аз ще карам през седмицата... пък! САМ!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Как никой бе? Крум се обади... малко преди да се качат на върха...

Нищо! Аз ще карам през седмицата... пък! САМ!
          Аз пък другата седмица комай съм отпуск и аз ще си измисля нещо. Пък ако искаш да свиркам?

Коментар

Аз пък другата седмица комай съм отпуск и аз ще си измисля нещо. Пък ако искаш да свиркам?
            На всяка цена! Сборен пункт преде сервиза на Крум, ама тайно... да не ни види...

Коментар

На всяка цена! Сборен пункт преде сервиза на Крум, ама тайно... да не ни види...
              Баш там.

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                Имате ли трак от тая разходка че ми стана много любопитна?
                stargel-kremikovtsi.gdb

Това е трака по който карахме. Не е съвсем точен, защото това е предварително начертания в Мап сорса, а после не съм го записал. На Витиня се наложи да заобиколим ловното стопанство, че имаше бариера и минахме към 7 км по асфалта до с. Чурек и оттам отново в гората.

П.П. От друга страна съм ви благодарен, че ми разнообразихте деня. Щях да само да карам цял ден- голяма работа! Вместо това чистих, готвих, пазарувах....
                Гена, сърце не ни даде да те откъснем от тези приятни занимания и да те караме да се разхождаш по някакви си баири, че и да те мъчим с гадна скара и бира...
                www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                0898777327

Коментар

Някак подло е така пост-фактум да се съобщава: "Пък ние ходихме еди къде си | Снимки"
                  Не знам дали го казах: подло е
                  Не че щях да дойда, но по принцип
                  Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

И все пак ако отнякъде изпадне реалния извървян трак ще съм благодарен.
                    поздрави.
                    Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                      [ATTACH]390892[/ATTACH]

Гена, сърце не ни даде да те откъснем от тези приятни занимания и да те караме да се разхождаш по някакви си баири, че и да те мъчим с гадна скара и бира...
                      Сипвай, сипвай...

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                      Някак подло е така пост-фактум да се съобщава: "Пък ние ходихме еди къде си | Снимки"
                      Абе, ти да не си ми съученик?

Коментар

Сипвай, сипвай...

Абе, ти да не си ми съученик?

Аз направо предлагам да измислим някакво групово наказание, да не им говорим една седмица или да не си играем повече с тях. А дотогава, никакви бири-скари повече!!! Обидена и огорчена съм съвсем!
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                          Аз направо предлагам да измислим някакво групово наказание, да не им говорим една седмица или да не си играем повече с тях. А дотогава, никакви бири-скари повече!!! Обидена и огорчена съм съвсем!
                          Ъъъъ всъшност, точно тия убавци, по-добре да осигурават скара-бирата за десет разходки напред

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            Аз вече го прилагам...

Коментар

Аз при такова тайно изсулване, не снимки нямаше да качвам, една седмица не бих влизал във форума! Не знам дали ви познавам?

Гена,ти нали се скъса да одиш по расотки,колко пъти съм ти се обаждал и се работа си имал-вярно ли е?

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                              Имате ли трак от тая разходка че ми стана много любопитна?
                              Трака ще го кача след като го обработя във вид годен за ползване.

По същата логика и аз мога да попитам същото.

Някак подло е така пост-фактум да се съобщава: "Пък ние ходихме еди къде си | Снимки"Не знам дали го казах: подло еНе че щях да дойда, но по принцип
                              Колега,извинявай,но ще ти отговоря малко грубо:А ти къде се вреш? Няма да продължавам.

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                              Ъъъъ всъшност, точно тия убавци, по-добре да осигурават скара-бирата за десет разходки напред
                              Мите,така си мислиш ти и група съветски учени .

А сега по същество.Цяла събота се борих с едни луканки и суджуци/който иска може да погледне няколко теми по-надолу/ и чак вечерта приключих всичко,погледнах тук-нищо /крайно време е когато някой пита за разходка,да вземе да измисли маршрут, да организира такава и тогава да пише глупости-ядосах се-извинете/.Звъннах на Митето,с въпрос "айде утре да я видим тая Стара планина,щото нещо много модерна е станала",а той вика"ми измисли маршрут,аз ще звънна на...../участниците/ и тръгваме".Седнах на мапсорса,нагласих набързо един трак/от който успяхме да минем :70 %,щото на "офрм"-то не са отбелязани бариерите/.И така потеглихме от София и по асфалта до с.Стъргел и от там нагоре.Имаше срещи с вкусен вид,ама нали сме си културни ги

оставихме да живеят.Продължихме нагоре,като целта ни бе вр.Звездец.Качихме го,ама много ветър,много нещо-щеше да издуха щерката направо-така духаше.Ама пък е красиво та дрънка.От там поехме към Арабаконак,срещнахме други ентусиасти,поели към върха/много посещаемо място се оказа/.Слезнахме до паметника,продължихме по трака и след малко-греда/Митака я е снимал/,ДЛС Витиня-врата на сред пътя,а като правих трака не бе отбелязано никъде.От там по асфалта до входа на същото стопанство,щото се оказа,че там ни е трака,но и там греда.Бариера.Видяхме един юнак,попитахме и той вика-е са ще звънна да питам шефа.Говорих с Шефа,казах му какви сме,какви са ни намеренията и той каза,че ще викне пазача да ни отвори бариерата/не че не можехме да я позаобиколим/.Почакахме 20 мин. и нищо,отидохме до пазача,а той нищо не знае,звънна на шефа пак,а той вика не може/какви гадни хора има на тоя свят/ имало ловен ден ,това му беше обяснението-втория път.Теглихме му по една и отпрашихме към с.Чурек,от където щяхме да хващаме гората.Излезнахме почти на билото и решихме да похапнем в края на гората,щото нагоре беше само ветър и трънки.Приготвихме "хеви метъл манджа",продължихме напред,като минахме под вр.Мургаш и от там бързо,бързо-щото беше як прахоляк слезнахме в р.Елешница.Ама беше замръзнала яко,щом 4 джипа не можеха да счупят леда на места.Ама иначе лятото там трябва да е доста приятно/хладно/.Излезнахме от реката,още малка доза прахоляк /покрай х.Ловец/ и на с.Кремиковци.Това беше.Решихме единодушно да повторим маршрута,но да повали малко,да поразкаля и задължително в събота-за да имаме време да го минем до неделя .
                              Последно редактирано от gimax; 05-12-11, 22:36.

Коментар

Ето и трака:

stargel-arabakonak-kremikovtsi.gdb

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X