Ами аз съм новобранец, и просто не познавам местата. Преди сума ти години съм ходил само веднъж с един Патрол на сбирка на Ферозаджии, която беше някъде по Люлин Планина, но там те ни водиха - убий ме, не помня къде!
Чакаме някое старо куче да ни поведе.
"Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.
Колеги "новобранци", регистрирани 2007-ма и 2009-та година, сезонът не е подходящ за новобранци и неподготвени джипки. Изчакайте до април-май. Обуйте си джиповете с АТ (може и МТ гуми) поне размер 30" (примерно 255/75/15 или 245/70/16). Като за начало можете да планирате една разходка до връх Мургаш или Бистрица-Кокаляне. Това са леки маршрути.
П.П. Чак ме е срам да ви го пиша това, че съм регистриран 2011-та...
Явно са ентусиасти,нека си карат момчетата,уроци се взимат от патене ,стига да не се търкалят!То кога си регистриран кво значение има,на три оси съм се качвал като лапишор,още немах книжка,желанието е важно,усет за каране и техниката да познаваш машината ,която си подкарал,до къде и колко може!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
.. Обуйте си джиповете с АТ (може и МТ гуми) поне размер 30" (примерно 255/75/15 или 245/70/16). Като за начало можете да планирате една разходка до връх Мургаш или Бистрица-Кокаляне. Това са леки маршрути...
Моите са 33.4 инча и са АТ. И какво от това? Не ме прави опитен, по никакъв начин. А и местата, които споменаваш, не ги знам, така че в тази тема съм си чист Новобранец.
BTW, днес имаше трима колеги /не знам дали от Форума/ днес по пътя от Железница към Алеко, в самото начало - до беседките, около рекичката. Двама с УАЗ-ки, едната подготвена. Третия се беше окопал яко с една рязана бяла Витара. Не знам дали я изкараха, толкова я беше окопал.
Аз бях само пешеходец наоколо.
"Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.
Колеги "новобранци", регистрирани 2007-ма и 2009-та година, сезонът не е подходящ за новобранци и неподготвени джипки. Изчакайте до април-май. Обуйте си джиповете с АТ (може и МТ гуми) поне размер 30" (примерно 255/75/15 или 245/70/16). Като за начало можете да планирате една разходка до връх Мургаш или Бистрица-Кокаляне. Това са леки маршрути.
П.П. Чак ме е срам да ви го пиша това, че съм регистриран 2011-та...
Един горски, който си кара вече 15 години Нивата из Странджа, но не е чувАл, че съществува форум Офроуд-България, за какъв ще мине ако се регистрира днес?
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Опитът точно така се трупа. Отваряш мапс.гугъл.ком и гледаш как от Бухово се стига до Мургаш. Пътят е нарисуван. Тръгваш с още някой за компания (да ти пази страх). За гумите: значи си готов. Недей да чакаш някой да те организира.
Един горски, който си кара вече 15 години Нивата из Странджа, но не е чувАл, че съществува форум Офроуд-България, за какъв ще мине ако се регистрира днес?
Опитът точно така се трупа. Отваряш мапс.гугъл.ком и гледаш как от Бухово се стига до Мургаш. Пътят е нарисуван. Тръгваш с още някой за компания (да ти пази страх). За гумите: значи си готов. Недей да чакаш някой да те организира.
Сега се прибирам от Мургаш.На места никак не бе лесно,та даже и два джипа отпаднаха от разходката.А последните 200м останаха непревзети.
Но поне извадихме закъсал колега.
Това е един от най хубавите форуми, моля не го разваляте със забежки от рода "съберете се 2 джипа и си карайте" .Това е тема за организиране на разходки, коментарите тук е редно да бъдат за организацията и събитията. А кой кога бил регистриран във форума и с какви гуми е ....... и т.н. си направете тема.
Коментар