Наистина стана хубава разходка ! Само дето половинката на финала се понамуси малко , защото клонаците ми сторшиха едното габаритче , ама така е " Войната изисква жертви !". Отначало викаше : Аз повече на таквоз чудо няма да дойда , пък после взе да разпитва колегите от де да се сдобием и ние с радиостанция !
Имам и лек упрек към колегите . Доста често избързваха и се налагаше да ги догонвам по интуиция , но като цяло бях спокоен , че няма да ме изоставят да се лутам сам в гората . Специална благодарност на колегата с АТВ-то много често се ориентирах по него !
Наистина стана хубава разходка ! Само дето половинката на финала се понамуси малко , защото клонаците ми сторшиха едното габаритче , ама така е " Войната изисква жертви !". Отначало викаше : Аз повече на таквоз чудо няма да дойда , пък после взе да разпитва колегите от де да се сдобием и ние с радиостанция !
Имам и лек упрек към колегите . Доста често избързваха и се налагаше да ги догонвам по интуиция , но като цяло бях спокоен , че няма да ме изоставят да се лутам сам в гората . Специална благодарност на колегата с АТВ-то много често се ориентирах по него !
Последните винаги изостават а като са 15 джипа е задължително.
Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d)Преглед на мнение
Последните винаги изостават а като са 15 джипа е задължително.
При тръгването се разбрахме всеки да следи за другия зад него и при необходимост да намали и да го изчака ! Пък и сме тръгнали на разходка , а не на състезание !
Само дето половинката ...... Отначало викаше..... пък после взе да .....
Това тази дето не искаше "у ряката", или аллах те е дарил с няколко половинки за според случая
П.П. Говорих ти за взрива от "офроудърщиня" ако се съберат много жипки на малко място
При тръгването се разбрахме всеки да следи за другия зад него и при необходимост да намали и да го изчака ! Пък и сме тръгнали на разходка , а не на състезание !
Накрая на колоната имаше кола със станция и при изоставане винаги спирахме...а ако не се бяхме забързали, барбекюто щеше да е под звездите...
Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
Стефан, 0888851800
Темпото си беше добро (мое мнение е че на места можеше още да забързаме) Прехода беше дълъг за толкова масово участие и това наложи и бързането. Евала на chefo39 че стоически изтърпя мрънкането на гладните и жадните
Коментар