Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки край Сливен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки край Сливен

+1
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
      П.П.За Чумерна,няма проблеми-казваме и газ!
      Да чуя дата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
        Да чуя дата!!!
        Ти си най-далеч,така че ти предложи дата Дамянски.
        За мен няма значение-всички Съботи съм зает до обед,но нещата като са уточнени предварително ще гледам да се освободя за 2 почивни дни!

Коментар

Януари месец имам 2 уикенда свободни. 10-11-ти и 24-25-ти. Като цяло първите дати са доста скоро и може някой ако иска да дойде да не е подготвен предвид новогодишното ухарчване. За вторите дати пък имам притеснения, че са седмица преди Стара Загора и Лудогорието. Това ме подсеща за следния въпрос - кой от вашите къде, ще се отзове на кое мероприятие? Стана ясно, че се отказвам от Срещата в Стара Загора така, че за мен, ще е утеха Чумерна. Мечтая за сняг като на снимките по-горе, което означава, че по-скорощна дата би допринесла за осъществяването и. Но нищо не се знае, каква фъртуна, ще ни сполети в края на месеца. Дайте да се преброим кой въобще има желание да се включи в подобно мероприятие. Другото, което бих искал да попитам е, какво означава "да направим една Чумерна". Ако има сняг то това означава цял ден на шейната с малкия за нас. Аз ще подхвърля на други тук и може поне още една кола да дойде...

Весело посрещане на цялата ви група!!!
          Последно редактирано от damyan82; 31-12-14, 20:38.

Коментар

Честита Нова Година !
            Аз съм на Стара Загора ,там ми беше първия сблъсък с офроуда и оттогава не съм пропускал . Лудогорието знам ,че е интересно ,но ми е далеч .
            Преход по черно с много и недобре подготвени коли ще е трудна работа,освен ако няма сняг .
            Ама може и да има много сняг и да е невъзможно и за най-подготвените.
            Аз ще се включа ,макар да ми е трудно отсега да знам дали ще съм свободен.
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

За Чумерна на 10/11 и аз съм надъхан и ще има и време за Стара Загора (не може да се пропусне Сузуки срещата)
              Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Разговарях с Янко и решихме да изчакаме да падне повечко сняг! Незнам дали тогава, ще навали. Разговарях и с домакинката на бунгалата на Чумерна и тя потвърди, че няма много снежец. За разходка незнам дали въобще може да се говори. Там е ваша сила(ваш терен е). Янко сподели, че разходки се правят на пролет лято. Тук във Варна още не сме видяли сняг и се надявам да можем да се възползваме от условията на Чумерна. Та за сега незнам дали има някаква уговорка. Аз нямам право да решавам темата си е ваша, а аз ако мога, ще се включа. Уважавам вашите сбирки. Вярно е че съм най-далеко но с желание се постига много. Давайте акъл какво да се прави...

Коментар

Ще изчакаме снега , да отворят и пистата, но няма да е скоро ми се струва.
                  Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Трябва да се има на предвид че ако завали повече сняг наистина няма да има качване

Коментар

Оня ден /на 2-ри/ ходихме до Даулите,влека на пистата не работеше и тревата не беше окосена и стърчеше от снега .Май не работи.Иначе по асфалта и по пътя за хотела си имаше снежец и си покарахме.
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от soundbway Преглед на мнение
                        Трябва да се има на предвид че ако завали повече сняг наистина няма да има качване
                        Миленчо ,мисля ,че те говорят за каране по асфалта .
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Амииии наистина ставаше въпрос за асвалта. То има ли качване иначе? Не са ли големи баири? Имаше там едно-две огромни дерета от които може да ти спре дъха..

Коментар

От предела към циганска поляна го чисти общината, а двата километра ги чисти собственика на бунгалата. Ако е над 50 см. сняг двата километра няма да можем да качим, а по-принцип трактора го палят над 30 см.

П.П.
                            Сега гледах прогнозата на гисметео, за следващия уикенд може и да има сняг.
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Ако навали наистина много сняг (което не се очертава) ще е необходимо да се качваме по асфалт
                              Но аз съм надъхан и по черно да се качим които иска

Коментар

Проблеми няма ама пак казвам ако може да е премерен риска, че аз, ще съм с малкия... Нямам представа възможностите на джипа до къде са на сняг - до сега не съм имал тази възможност...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X