Ти си най-далеч,така че ти предложи дата Дамянски.
За мен няма значение-всички Съботи съм зает до обед,но нещата като са уточнени предварително ще гледам да се освободя за 2 почивни дни!
Януари месец имам 2 уикенда свободни. 10-11-ти и 24-25-ти. Като цяло първите дати са доста скоро и може някой ако иска да дойде да не е подготвен предвид новогодишното ухарчване. За вторите дати пък имам притеснения, че са седмица преди Стара Загора и Лудогорието. Това ме подсеща за следния въпрос - кой от вашите къде, ще се отзове на кое мероприятие? Стана ясно, че се отказвам от Срещата в Стара Загора така, че за мен, ще е утеха Чумерна. Мечтая за сняг като на снимките по-горе, което означава, че по-скорощна дата би допринесла за осъществяването и. Но нищо не се знае, каква фъртуна, ще ни сполети в края на месеца. Дайте да се преброим кой въобще има желание да се включи в подобно мероприятие. Другото, което бих искал да попитам е, какво означава "да направим една Чумерна". Ако има сняг то това означава цял ден на шейната с малкия за нас. Аз ще подхвърля на други тук и може поне още една кола да дойде...
Весело посрещане на цялата ви група!!!
Последно редактирано от damyan82; 31-12-14, 20:38.
Честита Нова Година !
Аз съм на Стара Загора ,там ми беше първия сблъсък с офроуда и оттогава не съм пропускал . Лудогорието знам ,че е интересно ,но ми е далеч .
Преход по черно с много и недобре подготвени коли ще е трудна работа,освен ако няма сняг .
Ама може и да има много сняг и да е невъзможно и за най-подготвените.
Аз ще се включа ,макар да ми е трудно отсега да знам дали ще съм свободен.
Разговарях с Янко и решихме да изчакаме да падне повечко сняг! Незнам дали тогава, ще навали. Разговарях и с домакинката на бунгалата на Чумерна и тя потвърди, че няма много снежец. За разходка незнам дали въобще може да се говори. Там е ваша сила(ваш терен е). Янко сподели, че разходки се правят на пролет лято. Тук във Варна още не сме видяли сняг и се надявам да можем да се възползваме от условията на Чумерна. Та за сега незнам дали има някаква уговорка. Аз нямам право да решавам темата си е ваша, а аз ако мога, ще се включа. Уважавам вашите сбирки. Вярно е че съм най-далеко но с желание се постига много. Давайте акъл какво да се прави...
Оня ден /на 2-ри/ ходихме до Даулите,влека на пистата не работеше и тревата не беше окосена и стърчеше от снега .Май не работи.Иначе по асфалта и по пътя за хотела си имаше снежец и си покарахме.
Амииии наистина ставаше въпрос за асвалта. То има ли качване иначе? Не са ли големи баири? Имаше там едно-две огромни дерета от които може да ти спре дъха..
От предела към циганска поляна го чисти общината, а двата километра ги чисти собственика на бунгалата. Ако е над 50 см. сняг двата километра няма да можем да качим, а по-принцип трактора го палят над 30 см.
П.П.
Сега гледах прогнозата на гисметео, за следващия уикенд може и да има сняг.
Проблеми няма ама пак казвам ако може да е премерен риска, че аз, ще съм с малкия... Нямам представа възможностите на джипа до къде са на сняг - до сега не съм имал тази възможност...
Коментар